Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Mikko Muurinen on nimitetty Benemen Oy:n Chief Analytics Officeriksi

Benemen

Mikko Muurinen on nimitetty Benemen Oy:n Chief Analytics Officeriksi

Nimitys.
Julkaistu: 20.01.2015 klo 11:00
Julkaisija: Benemen

Mikko Muurinen, 37, on nimitetty Benemen Oy:n Chief Analytics Officeriksi (CAO) 1.1.2015 alkaen.

Mikko on koulutukseltaan tilastotieteilijä (VTM) ja nähnyt Business Intelligence –maailmaa 15 vuoden ajan monelta kulmalta.

Hän on toiminut niin IT:n, tuotehallinnan, myynnin ja toiminnan johtamisen puolella. Kokemusta Mikolta löytyy sekä julkishallinnosta että yksityiseltä puolelta.

Suuressa osassa yrityksiä analytiikan ja liiketoimintatiedon hyödyntämisen mahdollisuuksia ei täysin ymmärretä.

"Tiedän, että Benemenin ratkaisuiden tuottamaa tietoa ja yritysten muuta liiketoimintatietoa yhdistelemällä ja analysoimalla saavutetaan valtavaa hyötyä. Kyseinen tieto ei nimittäin ole pelkkää teknistä tapahtumatietoa, vaan se kertoo myös mm. ihmisten käyttäytymisestä, asiakaspotentiaalista ja tehostamismahdollisuuksista. Olen iloinen, että pääsen osaltani auttamaan Benemenin asiakkaita hyödyntämään tätä tietoa.", Muurinen kertoo.

Lisätiedot:

Benemen Oy

Toimitusjohtaja Jouni Purontaus +358 500 406 439

jouni.purontaus@benemen.com

Benemen Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen operaattoririippumaton B2B-kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Benemen on koonnut parhaat menetelmät, toimintatavat ja tuotteet helposti omaksuttavaksi ratkaisuksi, joka voidaan hankkia palveluna ilman perusinvestointeja. Benemen kommunikaatioratkaisu pitää sisällään kaiken mitä yritys tarvitsee puhelin- ja kommunikaatiotarpeisiinsa matkapuhelinliittymistä täyden palvelun Contact Center ominaisuuksiin. Benemenin kommunikaatioratkaisuja hyödyntävät muun muassa Fonecta, Suomen Terveystalo sekä Technopolis. Lisätietoja palveluista www.benemen.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs