Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Lumia pani iPhonen tiukille kestävyystestissä

SquareTrade

Lumia pani iPhonen tiukille kestävyystestissä

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2015 klo 10:27
Julkaisija: SquareTrade

SquareTraden rikkoutumisvertailussa neljä huokeamman hintaluokan puhelinta ja iPhone 6s.

Miten lähes puolet halvemmat älypuhelimet pärjäävät kestävyydessä verrattuna kalliimpaan? Mobiililaitteiden vakuuttaja SquareTrade pani rikkoutuvuustestiin neljä halvempaa puhelinta: Huawei™ P8lite, Microsoft Lumia™ 640, Moto X Pure Edition ja Sony Xperia™ E4.

SquareTrade-laboratoriossa laitteet pudotettiin, upotettiin ja taivutettiin. Huokeampien puhelinmallien kallein, Moto X Pure Edition, osoittautui heikommaksi puhelimeksi mitä markkinoilla on nähty vuosikausiin. Parhaiten pärjäsi Microsoftin Lumia, joka oli melkein yhtä kestävä kuin iPhone 6s.

Katso video SquareTrade -rikkoutuvuustestistä täällä (You Tube).
 

Testissä ilmeni myös, että:

  1. Vesi on edelleen puhelimen vihollinen, ainakin joillekin: Puhelinten vedenkestävyys on ottanut suuria harppauksia eteenpäin. SquareTrade muutti upotustestin keston entisestä kymmenestä sekunnista kymmeneen minuuttiin. Xperia E4 ja Lumia 640 selvisivät 10 minuutin upotuksesta suhteellisen hyvin kun taas P8lite menetti äänensä sillä hetkellä kun se osui veteen.

  2. Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa: Motorolan aikaisemmassa tämän vuoden uutuudessa oli särkymätön näyttö, mutta Moto X Pure Edition ei selvinnyt pudotuksesta etupaneelille tai kulmalle vaan se särkyi ensimmäisestä pudotuksesta.

  3. iPhone 6s on edelleen taipumisenkeston mestari: iPhone 6s taipuu vasta 77 kilon paineessa, eikä yksikään nyt testatuista puhelimista tarjoa sille vastusta. Lumia pärjäsi parhaiten, 59 kiloon asti, kun taas P8lite taipui jo 27 kilon paineessa.

Testitulos kertoo hyviä uutisia kaikille, jotka eivät voi tai halua investoida markkinoiden kalliimpiin malleihin. Hinta ja kestävyys ei välttämättä kulje käsi kädessä, SquareTrade Euroopan toimitusjohtaja Kevin Gillan sanoo.
“Vaikka iPhone 6s näyttäisi testiemme mukaan edelleen olevan markinoiden kestävin älypuhelin, osa nyt testatuista pääsee lähelle tuloksia hintaan joka on vain vähän yli puolet iPhonesta”, Gillan jatkaa.

SquareTrade-mediayhteydet Suomessa:
Janne Salonen, JustPR
s-posti janne.salonen@justpr.co.uk
Puh. 040 550 8051

SquareTrade Rikkoutuvuustesti täydentää perinteisempien testien aukot. Testeissä pisteytetään uudet puhelimet, laitteiden fyysisistä ominaisuuksista niiden kestoon pudotettaessa, upotettaessa, taivutettaessa sekä äärimmäisissä lämpötiloissa. Asteikolla 1-10, mitä suurempi lukuarvo sen helpommin laite hajoaa vahingoissa.

Lisätietoja yhtiön tarjoamista vakuutuspalveluksista nykyaikaisille älypuhelimille: www.squaretrade.fi. Suomessa SquareTraden palvelut tarjoaa Elisa.


Liitetiedostot


"SquareTrade turvaa mobiililaitteita ja tabletteja, ja muuta kuluttaja-elektroniikkaa toimintahäiriöiltä, vahingoilta ja arkipäivän tapaturmilta. Toisin kuin vanhanaikaiset takuut, SquareTrade on suunniteltu tämän päivän kuluttajalle. Yhtiö käyttää uusinta tekniikkaa tavoitteenaan 100-prosenttisen ongelmaton korvausprosessi. Yksityisomisteisen SquareTraden sijoittajia ovat mm. Bain Capital ja Bain Capital Ventures. Yhtiön pääkonttorit ovat San Franciscossa ja Lontoossa. Lisätietoja: www.squaretrade.com ja www.squaretrade.fi.

SquareTrade on SquareTrade Inc:in rekisteröity tuotemerkki. Kaikki muut yhtiö- ja tuotenimet kuuluvat valmistajilleen tai niiden yhteydessä oleville yhtiöille. SquareTrade ei tue, tee yhteistyötä tai ole muutenkaan millään tavoin sidoksissa laitevalmistajiin."

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs