Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » L&T avaa vaivattoman verkkokaupan

Lassila & Tikanoja

L&T avaa vaivattoman verkkokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 13:29
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Palveluyritys Lassila & Tikanoja avaa 18.5. verkkokaupan, joka on vaivattoman tekemisen asialla. L&T Marketin tuotteet on suunnattu kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita muun muassa remontoinnista, puutarhatöistä sekä sisustamisesta. 

L&T Marketin ideana on tehdä pihatyö- ja remonttituotteiden ostamisesta mahdollisimman helppoa. Verkkokaupasta voi ensivaiheessa ostaa kuormalavoja, lavakauluksia, talkoolavoja sekä suursäkkejä.

"L&T Marketilla jatkamme kiertotalouteen liittyvien palveluiden digitalisointia. Verkkokauppa on uusi ja moderni alusta kierrätys- ja kiertotalouspalveluiden helppoon sekä nopeaan hankintaan. Palvelun tarkoituksena on helpottaa asiakkaidemme arkea", kommentoi toimialajohtaja Petri Salermo

Verkkokaupan suunnittelussa on panostettu siihen, että kaupan ulkonäkö on selkeä ja jokainen asiakas voi tehdä ostoksensa mahdollisimman vaivattomasti. 

"L&T Marketti on kehitetty Lassila & Tikanojan digitiimin johtamana soveltaen kokeilevaa palvelukehitystä. Marketin ensimmäinen versio on tarjolla pääkaupunkiseutulaisille. Kauppaa kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Kehitysaskelista tiedämme jo nyt esimerkiksi sen, että seuraavassa julkaisuversiossa myös laskutus on mahdollista, joten kaupan palvelut sopivat jatkossa hyvin esimerkiksi taloyhtiöille ja isännöitsijöille”, kertoo digimentalisti Ville Simola

Tutustu L&T Markettiin: www.ltmarketti.fi 

Lisätiedot:

Digimentalisti Ville Simola,

ville.simola@lassila-tikanoja.fi tai 050 385 6217

Liitetiedostot

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs