Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Logistiikka-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut Tampereella syksyllä 2016

Tampereen Messut

Logistiikka-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut Tampereella syksyllä 2016

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2015 klo 16:04
Julkaisija: Tampereen Messut

LOGISTIIKKA- JA TURVALLISUUSMESSUT ENSI KERTAA YHDESSÄ

Tampereella järjestetään ensi vuonna 13.–15.9.2016 samanaikaisesti kolme merkittävää ammattimessutapahtumaa. Tampereen kansainvälinen turvallisuusmessutapahtuma EuroSafety 2016 saa rinnalleen materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisille suunnatut Logistiikka 2016 -messut. Lisäksi samaan aikaan järjestetään Työhyvinvointi 2016 -messut. Tapahtumakokonaisuus tuo ensi kertaa yhteen turvallisuuden, työhyvinvoinnin sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset.

- Hienoa, että vuoden 2016 Logistiikka ja EuroSafety on samaan aikaan. Safety on trukki- ja logistiikkakalustoon niiden käytön kautta kiinteästi liittyvä teema. Sisälogistiikan prosesseissa piilee luontaisesti tapaturma- ja materiaalivahinkoriskejä, joten kaikki tulee tehdä niiden ennalta ehkäisemiseksi.  Kyse on tuottavuudesta, työmiljööstä, työnantajabrändeistä ja kustannuksista. Trukkikaupan ala kokee turvallisuusasiat osaksi kokonaisratkaisujaan ja palvelukysyntää. Verkostoitumismahdollisuuksia nousee sitä kautta. Kyse on verkostotaloudesta, jossa on paljon erikoistuneita valmistajia ja toimittajia. Nyt heitä on mahdollisuus kontaktoida ja kokea kaikki yhdessä saman katon alla, sanoo johtaja Heikki Ojanperä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:stä.

- Uskon, että EuroSafety tuo Logistiikka-messuille uusia kävijöitä ja kohderyhmiä sekä päinvastoin. On havaittavissa, että yhä useammin sisälogistiikan ja turvallisuuden hankkijat ovat samoja henkilöitä tai ainakin toimivat lähellä toisiaan. Teemojen yhdistäminen on toivottavasti myös messukäyntejä laukaiseva tekijä. Nyt jos koskaan hankinnoista päättävien kannattaa koota ryhmä ja tulla porukalla tutustumaan messujen tarjontaan ja uutuuksiin. Näytteilleasettajiksi kannattaa lähteä myös alan palveluyritysten, sillä esimerkiksi ict, automaatio ja tuottavuusratkaisut kiinnostavat varmasti kävijöitä, kertoo Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Mika Laatikainen Jungheinrich Lift Truck Oy:stä.

– Tampereen kansainväliset turvallisuusmessut toteutetaan ensi vuonna jo 15. kerran. EuroSafetyn rinnalla järjestetään kuudennen kerran Työhyvinvointi-messut. Nyt tapahtumakokonaisuuden sisältö laajenee, kun seuraksi saadaan ensi kertaa Logistiikka-messut, jotka pidetään kolmannen kerran. Olemme innoissamme tästä uudistuksesta, sillä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset ovat turvallisuus- ja työsuojelualan yrityksille todella tärkeää kohderyhmää. Luvassa on merkittäviä synergiaetuja, uusia kontakteja sekä verkostoitumismahdollisuuksia näiden eri alojen toimijoille, sanoo STYL ry:n puheenjohtaja Jukka Nylander.

– Logistiikka- ja EuroSafety-messut samanaikaisesti on hyvä asia. Hyvään logistiseen toimintaan tärkeänä osana kuuluu hyvin hoidettu työsuojelu ja henkilönsuojaimet riskinarvioinnin mukaisesti. Syyskuu on hyvä ajankohta ja silloin voidaan erinomaisesti hyödyntää myös ulkoalueet. Näytteilleasettajiksi toivomme niin sisäisten kuin ulkoistenkin kuljetuspalvelujen toimijoita ja ammattilaisia. Kohderyhminä olisivat varastopäälliköt, logistiikkapäälliköt, kuljetushenkilöstö, varastohenkilöstö sekä ostohenkilöstö. Tulemme nostamaan STYL:n suojainpassin tärkeimmäksi asiaksemme, kertoo STYL ry:n toiminnanjohtaja Jouni Ojala.


Syksy on hyvä ajankohta logistiikka- ja turvallisuusalan messuille

Logistiikka-messut järjestettiin edellisen kerran huhtikuussa 2013. Nyt tapahtuma järjestetään kevään sijasta syksyllä. EuroSafety ja Työhyvinvointi on toteutettu perinteisesti syksyllä, viimeksi vuonna 2014.

- Logistiikka-messujen uusi ajankohta syyskuussa on alan toimijoiden kannalta hyvä kahdestakin syystä. Kesäkuun alussa päättyvän CeMAT/Hannover -näyttelyn uutuudet saadaan halutussa laajuudessa heti kesän jälkeen Suomeen. Lisäksi pitkittyneen taantuman vaiheittain vuosina 2015-16 toivottavasti taittuessa siirrytään aktivoituvien investointien vaiheeseen, jolloin on oikeasti odotettavissa asiakkaiden konkreettisempi kiinnostus tuotteisiin ja ratkaisuihin, toteaa Heikki Ojanperä.

– EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messujen samanaikaisuus merkitsee syksylle 2016 isoa, merkittävää ja uudenlaista tapahtumakokonaisuutta, joka tarjoaa laajasti synergiaetuja ja uusia verkostoitumismahdollisuuksia. Alan yrityksistä kannattaa lähteä messuille porukalla, sillä yhdellä käynnillä logistiikan, työsuojelun ja työhyvinvoinnin asiantuntijat aina työntekijäportaasta ylimpään johtoon saavat täältä tietoa uutuuksista sekä kontakteja, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.   

Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Logistiikassa Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto ja EuroSafetyssä Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry.  


LISÄTIEDOT:
www.eurosafety.fi
www.tyohyvinvointimessut.fi
www.logistiikkamessut.fi

Twitter: @TampereenMessut #EuroSafety #Työhyvinvointi #Logistiikka

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Facebook: facebook.com/tampereenmessut

Jani Maja,  tuoteryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325,

Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu

Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs