Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » LG LANSEERAA G PAD II 10.1 -TABLETIN

LG Electronics

LG LANSEERAA G PAD II 10.1 -TABLETIN

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 10:00
Julkaisija: LG Electronics

LG G Pad II 10.1

– Tyylikäs muotoilu, terävä näyttö, hyvä akunkesto ja tehokkaat toiminnot takaavat erittäin korkeatasoisen multimediakokemuksen.

Helsinki, 2. syyskuuta 2015 – LG esittelee Berliinin IFA 2015 -messuilla G Pad -sarjan toistaiseksi edistyksellisimmän tablettimallin. 4G-yhteydellä varustettu LG G Pad II 10.1 yhdistää hyvän suorituskyvyn edulliseen hintaan ja tarjoaa näin varteenotettavan vaihtoehdon kuluttajille, jotka kaipaavat tabletiltaan suurta näyttöä ja hyvää akunkestoa.

Uudessa tabletissa on enemmän toimintoja kuin sarjan aiemmin julkaistuissa malleissa. Siinä on terävä näyttö 16:10-kuvasuhteella ja WUXGA-tarkkuus (1920 x 1200), joka sopii niin videoiden katseluun kuin verkossa surffailuun. Nopea, neljäytiminen Qualcomm Snapdragon 800 -prosessori takaa laadukkaan suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen. Lisäksi G Pad II 10.1 -tabletin akkukapasiteetti on tuoteluokan suurimpia (7 400 mAh), mikä mahdollistaa monen tunnin käytön.

– LG G Pad II 10.1 on kehitetty käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta, ja se on optimoitu multimediakäyttöön, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Kuluttajat toivoivat edullista tablettia, jossa on suuri näyttö, tehokas akku ja hyvä suorituskyky. LG G Pad II 10.1 on suunniteltu vastaamaan näihin odotuksiin.

Tyylikkään G Pad II 10.1 -tabletin takaosassa on punaruskea, metallinhohtoinen pinnoite ja kokoluokassaan markkinoiden ohuimmat näytön reunukset. Tämän ansiosta laitteen ulkomitat ovat pienemmät kuin kilpailijoiden laitteissa, minkä lisäksi tabletti on myös on kompaktimpi ja helpompi käsitellä. Lisäksi korkearesoluutioinen 10,1 tuuman näyttö tarjoaa miellyttävän katseluelämyksen.

Älykkäitä toimintoja
Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinisen valon, väsymyksen ja näön sumentumisen välillä on yhteys. Siksi LG on tuonut tablettiin Reader Mode -toiminnon, joka vähentää näytön sinistä valoa, jotta esimerkiksi e-kirjojen lukeminen sujuu mukavammin. Dual Window -toiminto puolestaan mahdollistaa näytön jakamiseen kahteen ruutuun, jolloin voidaan käyttää kahta sovellusta yhtä aikaa. QuickMemo+-toiminnon avulla käyttäjä voi ottaa näytöstä kuvakaappauksia sekä tallentaa, luoda ja jakaa muistiinpanoja minkä tahansa kuvan pohjalta avaamatta toista sovellusta. LG G Pad II 10.1 -tablettiin on esiasennettu Microsoft Office for Android Tablet -ohjelmistopaketti. Lisäksi tabletin mukana tarjotaan 100 gigatavua ilmaista OneDrive-pilvitallennustilaa jopa kahden vuoden ajaksi.

Hinta ja saatavuus
G Pad II 10.1 -tablettia odotetaan Suomeen vuoden viimeisellä neljänneksellä. Lisätietoja hinnasta ja saatavuudesta kerrotaan lähempänä lanseerausta. IFA 2015 -messuilla 4.–9.9. vierailevat voivat tutustua G Pad II 10.1:een Messe Berlin -alueella hallissa 18.

Korkearesoluutioisia kuvia
Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”V935” vasemmanpuoleiseen hakukenttään.

Tekniset tiedot*:

 • Prosessori: 2,26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800
 • Näyttö: 10,1 tuuman WUXGA (1920 x 1200 / 224 ppi)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Muisti: 16 GB eMMC ROM -muistia/ 2 GB RAM-muistia / microSD-muistikorttipaikka
 • Kamera: Takakamera 5 MP / Etukamera 2 MP
 • Akku: 7 400 mAh
 • Koko: 254,3 x 161,1 x 7,8 mm
 • Paino: 489 g
 • Yhteydet: 4G LTE Cat. 4 / Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac / A-GPS / USB 2.0
 • Väri: Brilliant Bronze
 • Muuta: Reader Mode / Dual Window / QuickMemo+ / KnockON /KnockCode

 * Tiedot voivat vaihdella eri maiden välillä ja ne voivat myös muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

# # #

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company on maailmanlaajuisesti johtava matkaviestinnän yritys. Edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivista muotoilua hyödyntämällä yritys luo tuotteita, joiden kokonaisvaltainen käyttökokemus helpottaa kuluttajien arkea ympäri maailmaa. 4G Long Term Evolution (LTE) -tekniikan johtavana kehittäjänä yhtiö on sitoutunut luomaan uraauurtavaa LTE-tekniikkaa, vastatakseen kuluttajien tarpeisiin korkealaatuisilla, yhtiön LTE-patentteihin ja tekniseen osaamiseen perustuvilla LTE-tuotteilla.

Lisätietoja:

Susanne Persson
PR Manager
LG Electronics Nordic AB 
Box 83, 164 94 Kista 
Matkapuhelin: +46 (0)70 969 46 06
Sähköposti: susanne.persson@lge.com

Kristoffer Ejebro
Pohjoismaiden tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Puhelin: +46 (0)70 239 3009 
Sähköposti: kristoffer.ejebro@lge.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs