Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » LG esittelee Centum System -valikoiman Pohjoismaissa

LG Electronics

LG esittelee Centum System -valikoiman Pohjoismaissa

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 11:37
Julkaisija: LG Electronics

LG:n kattavammassa valikoimassa korostuvat kestävyys ja energiatehokkuus

Helsinki, 1.9.2016 — LG Electronicsin tehokas, entistä laajempi Centum System -teknologialla varustettu pyykinpesukonevalikoima on esillä IFA 2016 -messuilla Berliinissä ja vihdoin saatavilla myös pohjoismaisilla markkinoilla. Centum System -teknologian ja LG:n Inverter Direct Drive -suoravetomoottorin ansiosta laitteiden luotettavuus ja energiatehokkuus ovat entistä edistyneempiä.

LG:n Centum System -pyykinpesukone on suunniteltu vastaamaan ympäristötietoisten pohjoismaisten kuluttajien tarpeisiin. Parannettu tehokkuus vähentää energiankulutuksen jopa 60 prosenttia alhaisemmaksi kuin A+++-luokituksen edellyttämä taso. A+++ on Euroopan korkein energiatehokkuuden aste. Pyykinpesukone soveltaa edistyksellistä vaimennusjärjestelmää, joka muistuttaa myös autoissa käytettävää vaimennusteknologiaa. Sen ansiosta kone tuottaa ääntä vain 67 desibelin verran, mikä on alhaisempi kuin yhdelläkään toisella edestä täytettävällä pyykinpesukoneella Euroopassa. Vaimennusjärjestelmä vähentää myös tärinää ja siten osien kulumista merkittävästi. LG tukee teknologioitaan myös alan ensimmäisellä 20 vuoden takuulla.

Osoitukseksi LG:n Centum System -pyykinpesukoneen vähäisestä tärinästä maailman korkein korttitalo rakennettiin käynnissä olleen koneen päälle. Rakentamisprosessista kuvattiin video, jota on katsottu miljoonia kertoja sosiaalisen median eri alustoilla.

”Guinnessin ennätykset ovat tunnustuksia, joita kannamme ylpeydellä, sillä ne auttavat osoittamaan, että Centum System -teknologiamme on alan ehdotonta kärkeä”, sanoo Jo Seong-jin, LG Electronicsin Home Appliances & Air Solution -yksikön toimitusjohtaja. ”LG:n tuodessa kodinkoneemme yhä laajemmin saataville Euroopan markkinoilla IFA-tapahtuman rooli on yhä tärkeämpi.”

Uusi, yhä parempi TurboWash-teknologia mahdollistaa kokonaisen pesuohjelman läpikäynnin vain 49 minuutissa tinkimättä pesutuloksesta. Tehokkuus kattaa myös veden- ja energiankulutuksen: TurboWash käyttää 17 prosenttia vähemmän vettä ja energiaa jokaisessa pesuohjelmassa verrattuna LG:n malleihin, joissa TurboWash-teknologiaa ei ole.LG esittelee IFA-messuilla myös Centum System -teknologialla varustettuja kuivausrumpuja ja kuivaavia pesukoneita.

IFA 2016 -messuilla vierailevat ovat tervetulleita tutustumaan LG:n innovatiivisiin tuotteisiin yhtiön esittelyalueella Messe Berlinin hallissa 18.

Pyykinpesukone ja kuivausrumpu tulevat saataville Suomessa marraskuussa 2016. Molempien tuotteiden suositushinta on 2 499 euroa.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Kyoo Im
LG Electronics, Inc.
Puhelin: +822 3777 3653 
Sähköposti: seungkyoo.im@lge.com 
www.LGnewsroom.com

Liitetiedostot

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 87 000 työntekijää 113 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2013 oli 53,10 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan viiteen liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance sekä Air Conditioning & Energy Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2013 lähes 2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Appliance
LG Electronics Home Appliance Company on kodintekniikka-alan edelläkävijä. Yrityksen tavoitteena on tarjota ympäristöystävällisempiä, arkea helpottavia tuotteita, joissa älykäs teknologia ja trendikäs muotoilu ovat täydellisessä tasapainossa. Tuotevalikoimaan kuuluvat jääkaapit, pesu- ja astianpesukoneet, keittiölaitteet, pölynimurit ja kalusteisiin sijoitettavat tuotteet. LG:n edistyksellistä teknologiaa ja helposti lähestyttäviä toimintoja on esimerkiksi maailman ensimmäisessä älykkäässä jääkaapissa, höyrypesukoneessa sekä uunin ja mikroaaltouunin toiminnot yhdistävässä uunissa. LG:n suunnittelijat luovat kodintekniikka-alalle uusia trendejä ja tekevät yrityksestä alansa johtavan edelläkävijän.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs