Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmälle palautusoikeus

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmälle palautusoikeus

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Kotimainen ohjelmistotalo Lemonsoft Oy haluaa selkeyttää ohjelmistotoimittajien antamia usein varsin kirjavia myyntilupauksia haastamalla itsensä ja samalla koko toimialan lupaamalla toiminnanohjausjärjestelmälleen palautusoikeuden.

 – Jos järjestelmämme ei puolen vuoden kuluessa vastaa asiakkaan tarpeita, meistä pääsee eroon ja saa vielä rahansa takaisin. Annamme omalle tuotteellemme yksiselitteisen takuun. Ohjelmiston voi palauttaa ja me palautamme lisenssimaksut. Haluamme näin osoittaa asiakkaalle, että teemme laatua vastuullisesti, sanoo Lemonsoftin toimitusjohtaja Jari Rättyä.

Uusi tapa toimia

Ohjelmiston palautusoikeus on uutta sekä Lemonsoftille että koko alalla.

– Me emme halua reklamaatioita ja sen vuoksi toimimme niin, että asiakkaalle ei tule palautustarvetta, vakuuttaa Rättyä.

Hän korostaa, että toiminnanohjausjärjestelmän toimituskokonaisuuteen kuuluu aina asianmukaiset käyttöönottokoulutukset ja –projektit, joihin molempien osapuolten pitää paneutua varaamalla riittävät resurssit.

 – Toiminnanohjausjärjestelmä on hyvin tärkeä investointi yrityksen tulevaisuuteen. Ei mihinkään organisaatioon kannata hankkia minkäänlaista järjestelmää, jos sen käyttöönottoon ei aiota panostaa. Kun se tehdään asianmukaisesti, maksaa järjestelmä itsensä takaisin nopeasti prosessien suoraviivaistumisella. Myös yritysjohdon päätöksenteko helpottuu ja nopeutuu, kun oikeaa tietoa on heti saatavilla.

Aidosti kotimainen kokonaisuus

Täysin kotimaiseen tuotekehitykseen perustuvaa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää käyttää jo 1300 yritystä ja organisaatiota usealta eri toimialalta. Ohjelmisto on erittäin joustava ja se soveltuu eri tyyppisten organisaatioiden käyttöön oli kyse sitten tukku- tai erikoistavarakaupasta, tuotannosta, palveluista, tilitoimistosta tai rakennusliikkeestä.

Lemonsoftin toiminnanohjausjärejstelmän vahvuus on, että yksi ainoa ohjelma palvelee kaikkia yrityksen toiminnan tarpeita ja prosesseja, myös mobiilisti. Erillisiä ohjelmia ja niiden haastavia integrointeja ei siten tarvita. Asiakas voi valita tarvitsemansa moduulit, sillä ohjelmistosta löytyvät mm. tuotannon, logistiikan, talous- ja palkkahallinnon, projekti- ja asiakashallinnan sekä johdon työkalut. Yksi yhtenäinen järjestelmä sujuvoittaa prosesseja ja säästää kustannuksissa. Skaalautuvana se soveltuu niin isoille kuin pienille yrityksille.

– Kotimaisena ja joustavana toimittajana pystymme lisäksi reagoimaan lainsäädännön muutoksiin nopeasti, selvittää Rättyä.

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän voi hankkia omille laitteille tai myös käyttäjäystävällisenä pilvipalveluna, jolloin asiakkaalla on aina tuorein ohjelmistoversio käytettävissä ja varmuuskopiointi hoituu asianmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Vuonna 2006 perustettu Lemonsoft on kasvanut toimialan keskiarvoa nopeammin ja työllistää Vaasassa, Vantaalla ja Joensuussa jo lähes 40 henkilöä.

– Kasvu jatkuu ja ensi vuonna rekrytoimme lisää ihmisiä, lupaa Rättyä.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1DFhDHW
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs