Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kutsu: Teknologisten apuvälineiden esittelypiste aukeaa Lahdessa 26.1.2016

Lahden kaupunki

Kutsu: Teknologisten apuvälineiden esittelypiste aukeaa Lahdessa 26.1.2016

Kutsu.
Julkaistu: 30.11.2015 klo 09:58
Julkaisija: Lahden kaupunki

Teknologisten apuvälineiden esittelypiste avataan Asiakasohjausyksikkö Siirissä Lahdessa 26.1.2016 klo 10.00. Esittelypisteessä asiakkaille tarjotaan tietoa jo olemassa olevista teknologiaa sisältävistä apuvälineistä.


Esittelypisteessä voi tutustua laitteisiin, ja siellä kerrotaan, mistä laitteita voi hankkia ja minkä hintaisia ne ovat. Kaksi kertaa viikossa esittelypisteessä on joko Lahden Ammattikorkeakoulun opiskelijoita tai Lahden Kaupungin Etähoiva- ja teknologia -yksikön henkilökuntaa paikalla opastamassa laitteiden käytössä.


Kevään 2016 aikana Lahden Ammattikorkeakoulun tekniikan laitos myös tekee pisteeseen ohjelman, jolla voi kartoittaa omaa apuvälineiden tarvetta. Esittelypiste on tarkoitettu kaikille, joiden toimintakyky on heikentynyt tai joita kiinnostaa arkea helpottavat tekniset apuvälineet.


Sekä asiakkaat että lehdistö ovat tervetulleita 26.1.2016 kello 10–14 tutustumaan laitteisiin ja yksikön toimintaan. Paikalla kysymyksiin ovat vastaamassa Asiakasohjausyksikkö Siirin, Etähoiva-ja teknologiayksikön sekä Lahden Ammattikorkeakoulun edustajat.

Lisätietoja:
Eija Kakko
Projektipäällikkö, Lahden kaupunki
p. 044 716 1683
eija.kakko@lahti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs