Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kutsu medialle: VR:n #OveltaOvelle-hackathonin voittajan julkistus pe 16.9. klo 16

VR Group

Kutsu medialle: VR:n #OveltaOvelle-hackathonin voittajan julkistus pe 16.9. klo 16

Kutsu.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 13:07
Julkaisija: VR Group

Tervetuloa VR:n Ovelta ovelle -hackathonin päätöstilaisuuteen, jossa julkistetaan viikon voittaja ja paras matkaketjuratkaisu. Tilaisuus järjestetään perjantaina 16.9. klo 16 Helsingin rautatieaseman lipunmyyntihallissa.

Koko kuluvan viikon Helsingin rautatieasemalla on ollut suuri hackathon-tapahtuma, jossa start upit ovat rakentaneet tulevaisuuden matkaketjuja. 12 start up -yritystä on työskennellyt työtilaksi muutetussa rautatieaseman lipunmyyntihallissa ja huomenna perjantaina on aika esitellä työn tulokset.

Ensin perjantai-iltapäivällä kello 13 alkaen start upit esittelevät ratkaisunsa tuomaristolle ja kello 16 julistetaan voittaja, jonka hackathonin huipputuomaristo valitsee. Media on tervetullut paikalle halutessaan jo kello 13.

Päätöstilaisuuteen osallistuvaan tuomaristoon kuuluvat kansanedustaja ja yrittäjä Antero Vartia, toimittaja ja matkailuekspertti Riku Rantala, tietoyhteiskunta- ja tietoturva-asiantuntija ja kouluttaja Petteri Järvinen, Digitalist Network -verkoston perustaja, kouluttaja ja konsultti Ville Tolvanen ja Amcham Finlandin toimitusjohtaja Kristiina Helenius sekä VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen. Lisäksi tilaisuuteen osallistuu VR Groupin toimitusjohtaja Mikael Aro.

VR:n Ovelta ovelle -hackathon on lähtölaukaus matkaketjujen rakentamiselle Suomessa. VR sitoutuu jatkokehittämään parhaita hackathonissa syntyneitä ideoita yhdessä start upien kanssa.

Katso hackathonin ja sen yleisöpäivän tunnelmia

Lisää tietoa Ovelta ovelle –hackathonista

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs