Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kuinka sujuu humanistilta eCommerce?

Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Kuinka sujuu humanistilta eCommerce?

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2015 klo 11:59
Julkaisija: Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) avaa koulutustuotteita myyvän verkkokaupan tänään. Humakin verkkokauppa on ensimmäinen suomalaisen korkeakoulun verkkokauppa, jossa yhdistyy nykyaikaisen verkkokaupan katalogimaisuus reaaliaikaiseen maksamiseen. Verkkokauppa vähentää opiskelijahallintoon kuluvaa aikaa ja 

Avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoja ja -opintokokonaisuuksia tarjoava kauppa avautuu tänään (13.8.) kello 12:00. Valikoimassa on 70 opiskelutuotetta järjestö- ja nuorisotyöstä, kulttuurituotannosta sekä viittomakieli ja tulkkausalalta.

Eniten käytössä oleva malli korkeakoulujen avoimissa ammattikorkeakouluissa on ollut sähköinen ilmoittautumislomake, jonka jälkeen asiakas on saanut laskun kotiinsa postitse.

- Me halusimme kuitenkin tarjota avoimen opiskelijoille, asiakkaillemme, muista verkkokaupoista tutun toimintamallin ja tehdä ilmoittautumisesta mahdollisimman helppoa ja maksamisesta reaaliaikasta, projektista vastannut Humakin viestintäpäällikkö Jarmo Röksä kertoo ja jatkaa, että verkkokaupan ansiosta hallinnoinnissa säästetään jatkossa aikaa entiseen verrattuna.

Verkkokauppa mahdollistaa tarkan raportoinnin tuotetasolla, jolloin opintojaksojen menekkiä voidaan seurata reaaliaikaisesti ja ohjata esimerkiksi markkinointia joustavasti sinne, mihin sitä tarvitaan.

Reaaliaikaisuus parantaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua

- Verkkokaupan reaaliaikaisuus parantaa palvelun laatua, vakuuttaa Humakin kumppanina toimineen Kanavan toimitusjohtaja Tomi Lindroos. - Asiakas näkee heti varastotilanteen ja saa varmuuden kurssille osallistumisestaan heti, kun on suorittanut maksun onnistuneesti. Se rauhoittaa asiakasta ja vähentää kyselyjä asiakaspalvelussa, Lindroos jatkaa.

Verkkokauppamaksujen välittämisessä käytetään suomalaista Paytrail maksunvälityspalvelua. Verkkokauppa on integroitu osaksi Humakin verkkosivujen julkaisujärjestelmää. 

- Verkkokauppamme ei ole erillinen palikka tai ulkopuolinen palvelu, jonka olisimme ottaneet käyttöön. Se, mikä tekee tästä originaalin ja radikaalinkin ratkaisun muihin verrattuna on, että voimme julkaista tuotteitamme sisältöelementteinä, missä tahansa verkkosivuillamme. Käyttöliittymäsuunnittelijataustastani on ollut suurta hyötyä kehitysprojektissa Kanavan kanssa, Jarmo Röksä summaa projektia. 

Lisätietoja:

Jarmo Röksä
Viestintäpäällikkö, Humak
jarmo.roksa@humak.fi
0207 621 333

Tomi Lindroos
Toimitusjohtaja, Kanava Oy
tomi.lindroos@kanava.to
045 679 2261

 

Humak on valtakunnallinen verkostoammattikorkeakoulu, joka vastaa järjestö- ja nuorisoalan, kulttuurituotannon ja luovien alojen sekä viittomakieli ja tulkkausalan koulutuksesta, kehittämisestä ja innovaatiotoiminnasta. Humak toimii neljällä alueella: pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs