Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kokeile verkkokauppaa yrityksesi joulumyynnissä ilmaiseksi

MyCashflow

Kokeile verkkokauppaa yrityksesi joulumyynnissä ilmaiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 10:07
Julkaisija: MyCashflow

Kainuun Yrittäjät ja kajaanilainen ohjelmistoyritys Pulse247 Oy tarjoavat Kainuun alueen yrityksille mahdollisuuden kokeilla verkkokaupankäyntiä kotimaisella MyCashflow-verkkokauppapalvelulla vuoden 2015 loppuun saakka ilman kuukausimaksua (norm. 49–149 €/kk).

 

Edun voi hyödyntää perustamalla verkkokaupan MyCashflow’n sivuilla ja käyttämällä kampanjakoodia KAINUU2015 tilauksen yhteydessä.

 

“Suomen Yrittäjien julkaiseman PK-Yritysbarometrin (http://www.yrittajat.fi/fi-FI/tutkimustoiminta/pk-yritysbarometri-II-2015/) mukaan Kainuussa on suhteellisesti muuta maata suurempi kiinnostus verkkokaupankäynnin aloittamiseen. Haluammekin tarjota juuri kainuulaisille yrittäjille mahdollisuuden kokeilla verkkokaupankäyntiä käytännössä – näin joulukaupan käynnistyessä”, Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen valottaa.

 

Joulu on verkkokaupankäynnin tärkein sesonki, joka kasvaa jatkuvasti, perinteisen kaupan kustannuksella. Joulukaupan jälkeiset alennusmyynnit ovat myös siirtyneet yhtä lailla verkkoon, jossa osa kaupoista aloittaa alennusmyyntinsä jo ennen jouluaattoa.

 

”Kampanjan tavoitteena on kannustaa kokeilemaan verkkokauppaa käytännössä ja pyrkiä tuottamaan hyviä kokemuksia verkkokaupankäynnistä kiinnostuneille kainuulaisille yrittäjille.”

Kampanja on voimassa vuoden loppuun saakka ja avoinna vain kainuulaisille yrityksille. Tutustu kampanjaan tarkemmin MyCashflow’n kampanjasivulla (https://www.mycashflow.fi/kainuunyrittajat/)

MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävä ja kehittävä, kajaanilainen Pulse247 Oy on huomioitu mediassa useasti vuoden aikana – yritys on mm. sijoittunut 13:ksi Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa, jossa listataan vuosittain Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Pulse247 Oy on myös Kauppalehden Menestyjäyritys 2014 ja 2015, ja kolmatta vuotta peräkkäin korkeimman AAA-luottoluokituksen piirissä.

 

Lisätiedot: Pekka Juntunen, puh. 020 741 9171, info@mycashflow.fi

 

  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs