Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Klikkauksen päässä asiakkaasta

IBM

Klikkauksen päässä asiakkaasta

Julkaistu: 14.04.2009 klo 09:32
Julkaisija: IBM

IBM julkisti cloud-pohjaisen LotusLive Engage -palvelupaketin, joka helpottaa yritystenvälistä yhteistyötä ja tiedonjakoa. Haasteellisessa toimintaympäristössä pitkien asiakassuhteiden säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Resursseja ei voida kasvattaa samalla tavoin kuin aikaisemmin ja uusia investointejakin on mietittävä entistä tarkemmin. Yritysten on myös löydettävä uusia yhteistyö- ja yhteydenpitotapoja asiakkaidensa kanssa.

IBM julkisti cloud-pohjaisen LotusLive Engage -palvelupaketin, joka helpottaa yritystenvälistä yhteistyötä ja tiedonjakoa.

Haasteellisessa toimintaympäristössä pitkien asiakassuhteiden säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Resursseja ei voida kasvattaa samalla tavoin kuin aikaisemmin ja uusia investointejakin on mietittävä entistä tarkemmin. Yritysten on myös löydettävä uusia yhteistyö- ja yhteydenpitotapoja asiakkaidensa kanssa.

LotusLive Engage tarjoaa helppokäyttöisiä cloud-pohjaisia yhteistyö- ja yhteydenpitopalveluja kaiken kokoisille organisaatioille. Liiketoiminnan tarpeisiin suunniteltu helppokäyttöinen ja erittäin tietoturvallinen LotusLive Engage sisältää käyttäjäprofiloinnin ja yhteyksien hallinnan, verkkokokoukset, yhteisöllisen tiedostojen jakamisen, pikaviestinnän ja projektinhallinnan perusominaisuudet. Työkalut ovat keskenään yhteensopivia, joka takaa monipuoliset yhteistyö- ja yhteydenpitomahdollisuudet. ”Click to Cloud” -ominaisuus helpottaa sovellusten siirtämistä ”pilveen”, jolloin yhteistyö kumppaneiden välillä onnistuu entistä helpommin ja turvallisemmin.

LotusLive Engage -paketin sisältämät palvelut perustuvat avoimiin web-standardeihin ja liiketoimintamalleihin.

Laajempi englanninkielinen tiedote.


Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM) Internetissä:
www.ibm.com/fi
Lisätietoja LotusLive –palveluista Internetissä:
www.LotusLive.com
Lehdistömateriaalit Internetissä:
www.thenewsmarket.com/ibm

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs