Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kilpa terveysdatasta kiihtyy / Tervetuloa Race for the Health Data -tapahtumaan

Oulun yliopisto

Kilpa terveysdatasta kiihtyy / Tervetuloa Race for the Health Data -tapahtumaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 13:39
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto, Digital Health Revolution -hanke
Mediakutsu 15.4.2015

Kilpa terveysdatasta kiihtyy

Tervetuloa Race for the Health Data -tapahtumaan

21. huhtikuuta klo 12–14
EIT ICT Labs Helsinki, Open Innovation House, 2. kerros
Otaniementie 19B

Digitaalisia ratkaisuja integroituu yhä enenevässä määrin terveydenhoitoon ja se tulee muuttamaan myös terveysalan liiketoimintamalleja. Kilpailu terveystiedon keruusta kiihtyy ja uusia toimijoita ilmaantuu mukaan, kuten Applen, Samsungin ja Googlen kaltaiset globaalit yhtiöt. Kovenevan kilpailu terveystiedon omistajuudesta uskotaan tekevän kuluttajien luottamuksesta sosiaalista valuuttaa.

Näistä ja muista viimeaikaisista digitaalisen terveyden tuulista ja tulevaisuuden näkymistä kertoo Race for the Health Data -tapahtumassa mm. Unison Health -yrityksen toimitusjohtaja Jody Ranck. Hänen yrityksensä on kehittänyt koordinoidun hoivapalvelualustan potilaille ja palveluntarjoajille. Lisäksi hän on Swiss Health Bankin strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava varapääjohtaja.

Tapahtuma on englanninkielinen. Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Jody Ranck pitää myös julkisen luennon otsikolla Pharma goes digital: Prospects for the "Medicine-as-a-Service" paradigm 20. huhtikuuta klo 10 (Biomedicum 1, luentosali 3, Helsinki). Luennolle osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista.

Ranck vierailee Suomessa Digital Health Revolution -hankkeen kutsumana. Hankkeen yksi keskeisistä tavoitteista on, että yksilö voi tulevaisuudessa hyödyntää omia terveystietojaan helposti paikkaan ja aikaan sitomatta itse valitsemissaan käyttökohteissa ja myös valvoa tietojensa käyttöä.

Lisätiedot:
Antti Poikola, Digital Health Revolution -hankkeen tutkija, MyData -työryhmän jäsen, puh. 044 337 5439
Maritta Perälä-Heape, Digital Health Revolution -hankkeen johtaja, Centre for Health and Technology, Oulun yliopisto, puh. 040 673 4159

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs