Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kaukomarkkinat metsästää Suomen kovinta duunia

Kaukomarkkinat Oy

Kaukomarkkinat metsästää Suomen kovinta duunia

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Kaukomarkkinat Oy

Tietotekniikan hyödyntäminen ei enää rajoitu vain perinteiseen toimistotyöhön, sillä yhä useampi tarvitsee nykyisin työhönsä tietokoneen tai tablet-laitteen. Silti valtaosa laitteista on suunniteltu ns. siistiin sisätyöhön. Kaukomarkkinat tuo markkinoinnissaan esiin ”Kova työ vaatii kovat työkalut”-teemaa, ja osana tätä kampanjaa se metsästää nyt Suomen kovinta duunia.

– Tänä päivänä yhä useampi on tietotyöläinen ja tarvitsee tietotekniikkaa työssään. Työnteko ei kuitenkaan ole vain siistiä sisätyötä. Tietotekniikan pitää toimia luotettavasti lähes kaikkialla, missä töitä tehdään: tien päällä, tihkusateessa, linkkimastossa, kaivoskuilussa ja ambulanssissa. Näissä töissä tarvitaan työkaluja, jotka kestävät ja joihin voi luottaa. Käyttäjät odottavat laitteidensakin toimivan kaikkialla, kaikissa olosuhteissa, kertoo toimialajohtaja Kyösti Ollila Kaukomarkkinoilta. 

Kaukomarkkinat etsii Suomen kovinta duunia yhteistyössä Radio Rockin ja Jone Nikulan kanssa. Kilpailussa suomalaiset saavat ehdottaa omaa työtään tai kaverinsa työtä Suomen kovimmaksi duuniksi. Kilpailun voittajalle on luvassa Panasonicin Toughpad-tabletti ja kovimman duunin ehdottajalle Panasonicin digikamera. Lisäksi kilpailun ajan arvotaan monia muita palkintoja.

– Metsästämme Suomen kovinta duunia, koska haluamme nostaa esiin niitä ammattilaisia, jotka tekevät tavalla tai toisella rankkaa duunia. Kova työ vaatii kovat työkalut, minkä vuoksi meitä kiinnostaa juuri näissä vaativissa olosuhteissa työskentelevien tarinat, tapahtumat ja esimerkit työstä, jossa koville työkaluille on käyttöä ja joiden rooli töistä suoriutumiseen on erityisen tärkeä. Tietokoneita viedään työn mukana jo kaikkialle, ja haluamme kuulla parhaat tarinat, painottaa Kyösti Ollila.

Kovimman duunin tekijää voi ehdottaa verkossa 13.–28. huhtikuuta. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.radiorock.fi.

– Haluamme haastaa työntekijöiden lisäksi työpaikkoja ja ammattijärjestöjä etsimään joukostaan tavalla tai toisella rankkaa duunia vaativissa olosuhteissa tekeviä työntekijöitä ja ilmoittamaan heidät mukaan Suomen kovin duuni -kilpailuun, haastaa Ollila.

Lisätietoja:

Kyösti Ollila
Toimialajohtaja
Kaukomarkkinat Oy
email: kyosti.ollila@kaukomarkkinat.com
puh. 0400 448 947

Liitetiedostot

Kaukomarkkinat toimittaa Panasonic Toughbook ja Toughpad -laitteita sekä muita liikkuvan työn ratkaisuja ja  mobiililaitteita vaativiin olosuhteisiin.

Liikkuvassa työssä tarvitaan usein digitaalisia työvälineitä, jotka toimivat varmasti myös siellä, missä tavallisiin tieto- ja viestintälaitteisiin ei voi luottaa. Kyse on laitteista, joiden avulla työn sujuvuutta, tehokkuutta, laatua ja turvallisuutta voidaan merkittävästi parantaa.

Tyypilliset käyttökohteet voivat sijaita sekä maastossa, vesillä tai ilmassa että haasteellisissa sisätiloissa kuten varastoissa ja tuotantolaitoksissa. Yhteistä näille ovat muuttuvat ja vaihtelevat työskentelyolosuhteet sekä tiedonhallinnan ja tietoliikenneyhteyksien kriittisyys työn onnistuneelle suorittamiselle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs