Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Kansalaisen mikrotuki tarjoaa maksutonta tietokoneapua turkulaisille

Turun ammattikorkeakoulu

Kansalaisen mikrotuki tarjoaa maksutonta tietokoneapua turkulaisille

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 10:39
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kansalaisen mikrotuki on turkulaisille maksutonta tietokoneapua tarjoava palvelu.

Toimintaa pyöritetään Turun ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä opiskelevien opiskelijoiden voimin. Tänä syksynä Kansalaisen mikrotuki juhlii 10-vuotisjuhlaansa ja haluaa juhlansa kunniaksi kutsua turkulaiset tutustumaan toimintaansa. Tule käymään, niin tiedät minne mennä kun tietokoneesi kanssa on ongelmia.

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOIMINTAAN

Avointen ovien päivää vietetään perjantaina 21.11.2014 klo 12 - 15

osoitteessa Lemminkäisenkatu 30 / Untamonkatu 2, B-osa, Keidas

 

Tietokoneiden huoltoa, opastusta ohjelmien käyttöön ja tietoturva-asioihin

Kansalaisen mikrotuessa huolletaan tietokoneita sekä opastetaan Turun alueen asukkaita ohjelmien käytössä ja tietoturvassa. Kansalaisen mikrotuki on Turun ammattikorkeakoulun oppimis- ja kehittämisympäristö, joka perustettiin vuonna 2004.

- Tarkoituksenamme on tarjota maksutonta apua, neuvontaa sekä koulutusta tietokoneasioissa. Opastajina Kansalaisen mikrotuessa toimivat Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat, kertoo lehtori Virpi Raivonen Turun AMK:sta.

Kansalaisen mikrotuki keskittyy toiminnassaan enimmäkseen tietoturvaosaamisen lisäämiseen ja tietokoneiden ohjelmisto-ongelmien selvittämiseen.

- Opastamme myös esimerkiksi käyttöjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä sekä myös älypuhelinten ja tablettien käytössä, kertoo opiskelija-projektipäällikkö Jesse Kanervo Kansalaisen mikrotuesta.

 

Avoimet ovet -päivä perjantaina 21.11.

Kansalaisen mikrotuki järjestää 10-vuotisjuhlapäivänsä kunniaksi Avoimet ovet -päivän, jossa turkulaiset pääsevät tutustumaan Kansalaisen mikrotuen toimintaan.

- Haluamme kertoa, millaista toiminta oli ennen ja miten sitä on kehitetty vuosien varrella. Avoimissa ovissa pääsee juttelemaan esimerkiksi tämänhetkisen Kansalaisen mikrotuen projektipäällikön kanssa, toteaa Raivonen lopuksi.

  

Lisätiedot:

Lehtori Virpi Raivonen, Turun AMK, virpi.raivonen@turkuamk.fi  puh. 044 9074 977

Opiskelija-projektipäällikkö Jesse Kanervo, Kansalaisen mikrotuki, puh. 050 5985 313

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs