Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Juha-Matti Virkkula aloittaa BLC Protie Oy:n Chief Digital Officerina

BLC

Juha-Matti Virkkula aloittaa BLC Protie Oy:n Chief Digital Officerina

Nimitys.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 12:00
Julkaisija: BLC

Juha-Matti Virkkula siirtyy lokakuussa tehtäviinsä BLC Protien asiakkaan Fonecta Oy:n IT-yksiköstä ja ottaa vastuulleen BLC Protien digitaalisten palveluiden johtamisen. Tehtävä on yrityksessä uusi ja laajentaa BLC Protien tarjoamaa asiakkailleen. Virkkula on vastannut Fonectalla tietotyön kehityksestä ja on ollut osa Fonectan suuressa muutoksessa hakemistoyhtiöstä digitaalisten palveluiden tarjoajaksi.

”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta päästä yhdessä BLC Protien ammattilaisen kanssa tarjoamaan asiakkaillemme uusia digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. BLC Protien vahva tekninen osaaminen antaa yhdessä oman osaamiseni kanssa uudenlaisen mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme menestymään”, Virkkula kertoo ja jatkaa

”Uskon että nyt viimeistään täytyy alkaa jokaisen yrityksen johto miettimään digitaalisuuden tuomaa muutosta ja sitä kautta saatavia hyötyjä. Jos et tee sitä itse niin joku muu tekee sen varmasti puolestasi.”

“BLC Protie Oy haluaa myös tulevaisuudessa olla modernin ajan ICT-toimija," tähdentää BLC Protien toimitusjohtaja Mikael Nuotio ja lisää

"Uskon vahvasti, että Juha-Matti Virkkula tulee Chief Digital Officer -tehtävässään olemaan asiakkaidemme liiketoiminnalle hyödyksi jo lyhyen ajan sisällä. Juha-Matin vahvistamana BLC Protie Oy on valmis muuttamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet konkreettisiksi teoiksi.”

 

Lisätietoja:

Mikael Nuotio 

Toimitusjohtaja

BLC Protie Oy 

050 5660 164 

 

Juha-Matti Virkkula

Chief Digital Officer 

BLC Protie Oy

045 6540 000

 

Liitetiedostot

BLC Protie Oy tuottaa MSP-mallin mukaisia IT-palveluita yrityksille muutamasta kymmenestä aina tuhansien päätteiden työympäristöihin asti. Yrityksen tavoitteenamme on luoda asiakkaille uusia, joustavia tapoja työskennellä sekä varmistaa heidän liiketoimintaansa kattavilla palvelinratkaisuilla.

 

BLC on tieto- ja turvatekniikkaan erikoistunut palvelukonserni, jonka palveluksessa työskentelee 230 ammattilaista 12 paikkakunnalla Suomessa. Konsernin liikevaihtotaso 2014 oli n. 34 meur. BLC:n muodostaa neljä liiketoimintayhtiötä: MSP-mallin mukaisia IT-palveluita tarjoava BLC Protie, tietoliikennepalveluita tarjoava BLC Telecom, turva- ja lukitustekniikan palveluihin erikoistunut BLC Turva sekä älypuhelimien ja mobiililaitteiden elinkaaren hallintapalvelut tuottava BLC Wireless. 100% kotimaisessa omistuksessa vahvasti kasvava BLC-konserni käsittelee tietonsa ja tuottaa palvelunsa kokonaan Suomessa. BLC:n jokapäiväistä toimintaa ohjaa ITUA-arvot; Iloisuus, Tuloksellisuus, Uudistuvuus ja  asiakaslähtöisyys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs