Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Joseph Hanania Xeroxin maailmanlaajuisen asiakirjojen ulkoistuspalveluliiketoiminnan johtajaksi

Xerox Oy

Joseph Hanania Xeroxin maailmanlaajuisen asiakirjojen ulkoistuspalveluliiketoiminnan johtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 15:15
Julkaisija: Xerox Oy

Xerox vahvistaa edelleen suuryritysasiakkaiden tietoturva- ja palveluliiketoimintaa Joseph Hananian nimityksen myötä. Hanania aloittaa tehtävässään heti, ja hän johtaa asiakirjojen ulkoistuspalveluista vastaavaa lähes 3,5 miljardin dollarin Global Document Outsourcing (GDO) -palveluliiketoimintaryhmää. Hän toimii suoraan Xeroxin suuryritystoimintojen johtajan Mike Feldmanin alaisuudessa.

Hanania vastaa Xeroxin yrityksille tarjottavien tulostuksen hallintapalvelujen (MPS) laajentamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi hän valvoo Xeroxin MPS-liiketoiminnan maailmanlaajuisen strategian toteutumista ja liiketoimintojen kehitystä. Tarkoituksena on auttaa yksinkertaistamaan asiakkaiden työnkulkua.

”Joseph pyrkii kasvattamaan markkinaosuuttamme rakentamalla tuote- ja palveluinnovaatioiden, erinomaisen asiakaspalvelun ja optimoitujen liiketoimintaprosessien tuomaa kilpailuetua”, Feldman kertoo. ”Yrityksille suunnatun MPS-palvelutarjontamme kehittäminen on keskeinen osa yleistä kasvustrategiaamme, ja odotamme hänen tuottavan nopeasti tuloksia tiimin ja Xeroxin hyväksi.” 

Hananialla on 28 vuoden kokemus johtotehtävistä, myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä, markkinoinnista ja operatiivisista tehtävistä. Ennen Xeroxia hän on työskennellyt Oraclella johtotehtävissä vuodesta 2011, viimeksi kaikkia poikittaisia toimialoja palvelevan Advanced Customer Support -liiketoiminnan myynnin kehittämisestä vastaavana johtajana. Hanania on toiminut korkeissa johtotehtävissä myös Microsoftilla sekä Hewlett-Packardin ja Compaq Computer Corporationin palveluksessa Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasian kehittyvissä maissa. Kun Hanania toimi Umniah Mobile Companyn toimitusjohtajana, aloittava mobiilioperaattori nousi viidessä vuodessa markkinajohtajaksi.

Hananialla on rahoitusalan MBA-tutkinto University of New Orleansista sekä tuotantotalouden BS-tutkinto Louisiana State Universitystä.

Lisätietoja: Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus(at)xerox.com, puh. 040 586 9062

Liitetiedostot

Xerox
Xerox on kansainvälinen liiketoimintapalvelujen, teknologian ja dokumenttihallinnan asiantuntijayritys, joka auttaa yrityksiä uudistamaan tapoja joilla liiketoimintaprosesseja ja tiedonkulkua hallinnoidaan. Xeroxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa, Connecticutissa. Yrityksen yli 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 180 maassa. Xerox tarjoaa liiketoimintapalveluita, painatusratkaisuja, työkaluja ja ohjelmistoja tiedonkäsittelyyn, aina datasta dokumentteihin. Lisää osoitteessa www.xerox.com.

Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja näkemyksiä: 
https://twitter.com/xeroxhttp://simplifywork.blogs.xerox.comhttp://www.facebook.com/XeroxCorphttp://www.youtube.com/XeroxCorp

Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

Xerox®, Xerox and Design® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs