Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » IBM tuo älykkyyttä raiteille

IBM

IBM tuo älykkyyttä raiteille

Julkaistu: 03.04.2009 klo 09:01
Julkaisija: IBM

Liikenneruuhkien lisääntyessä maailman laajuisesti tarve älykkäille kuljetusratkaisuille on kasvanut. Kiinan Guangzhou Metro Corporation ja Netherlands Railways ovat valinneet IBM:n kehittämään juna- ja metroliikennejärjestelmiään.

Liikenneruuhkien lisääntyessä maailman laajuisesti tarve älykkäille kuljetusratkaisuille on kasvanut. Kiinan Guangzhou Metro Corporation ja Netherlands Railways ovat valinneet IBM:n kehittämään juna- ja metroliikennejärjestelmiään.

Kiinalaisen Guangzhou Metro Corporation -metroyhtiön palveluita käyttää päivittäin yli 2 000 000 asiakasta. Yhtiö on valinnut IBM:n kehittämään Guangzhoun kaupungin metroliikennejärjestelmää. Helmikuussa 2009 solmittu sopimus kattaa Guangzhou Metro Corporation -yhtiön IT-järjestelmät, neljä lähiliikennelinjaa, 60 asemarakennusta ja yli 116 kilometriä metrolinjaa.

Tavoitteena on rakentaa yhtenäinen ja edistyksellinen, mutta samalla turvallinen ja luotettava IT-alustaratkaisu ohjelmien, palveluiden ja fyysisten resurssien hallintaan. Guangzhou Metro Corporation (GZ Metro) ja IBM kehittävät yhteistyössä Integrated Asset Management (IAM) -järjestelmää, jonka tarkoituksena on edistää niin ylläpidollisten ja taloushallinnollisten kuin operatiivisten prosessien toimivuutta. Samalla se lisää GZ Metron liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta. Toiminnan paremman hallittavuuden myötä myös matkustusturvallisuus kasvaa ja myöhästelyt vähentyvät.

Netherlands Railways on ottanut käyttöön IBM ILOG OPL-CPLEX(R) -järjestelmän, jolla se pyrkii parantamaan kalustonsa resursointia. Järjestelmän käyttöönoton myötä hyötysuhde on parantunut jopa kuusi prosenttia, joka tarkoittaa vuosittain 20 miljoonan säästöjä. Samalla myös virheiden määrä on vähentynyt huomattavasti ja täsmällisyys on parantunut järjestelmän aikatauluttaessa junat automaattisesti.

Laajemmat englanninkieliset tiedotteet.
Guangzhou Metro Corporation Works With IBM to Modernize Rapid Transit in China
Netherlands Railways Realizes Savings of 20 Million Euros a Year With ILOG Optimization Technology


Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM) Internetissä:
www.ibm.com/fi
Lehdistömateriaalit Internetissä:
www.thenewsmarket.com/ibm

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs