Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Gofore tarjoaa Angular 2 -koulutusta ensimmäisenä Suomessa

Gofore Oy

Gofore tarjoaa Angular 2 -koulutusta ensimmäisenä Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 07:30
Julkaisija: Gofore Oy

Digitaalisia palveluja suunnitteleva ja rakentava Gofore täydentää koulutustarjontaansa ja tarjoaa Angular 2 -koulutusta ensimmäisenä Suomessa.

Angular 2 on uusi versio maailman ehkä suosituimmasta Angular-käyttöliittymäkehyksestä. Goforen koulutus perehdyttää Angular 2 -teknologian parhaisiin käytäntöihin ja eroihin Angulariin verrattuna. Kurssin avulla päivität käyttöliittymäosaamisesi seuraavalle tasolle.

Uuden oppiminen on kriittistä luotaessa digitaalisia palveluja. Joskus menetelmien ja teknologioiden käyttöönottaminen on kuitenkin haastavaa:

  • Miten uudistan käyttöliittymäni vastaamaan tämän päivän käyttötapoja?
  • Kuinka valitulla teknologialla päästään nopeasti vauhtiin?
  • Voinko luottaa netistä löytämääni teknologiablogiin?
  • Miten koulutan tiimini uuden menetelmän käyttöön?

Goforen asiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden digitaalisten palveluiden parissa. Meille on muodostunut viisaus siitä, mikä toimii ja mikä ei. Kaikki koulutuspaketit räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti.


Lue lisää Goforen blogista
Working on the Bleeding Edge – Building an Angular 2 Application During Beta Phase.

Katso Goforen kaikki koulutukset.

Ota yhteyttä: Gofore, Juha Virtanen, juha.virtanen@gofore.com, 050 413 3136.

Gofore Oy on johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yli 160 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 18,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs