Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » FiComin uudeksi toimitusjohtajaksi Petri Aaltonen

FiCom ry

FiComin uudeksi toimitusjohtajaksi Petri Aaltonen

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2015 klo 12:30
Julkaisija: FiCom ry

Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiComin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2015 alkaen on nimitetty varatuomari Petri Aaltonen. Hän siirtyy FiComiin Posti Groupista, jossa hän on työskennellyt eri johtotehtävissä vuodesta 2000. Viimeksi Aaltonen vastasi johtajana Postin kirjepalvelut-liiketoiminnasta. Ennen Postiin siirtymistään Aaltonen on työskennellyt FiComin lakiasiainjohtajana ja Finnet-liitossa johtajana. FiComia sen perustamisesta lähtien johtanut Reijo Svento jää työsopimuksensa mukaisesti eläkkeelle 1.10.2015.

FiComin hallituksen puheenjohtaja, Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila:

”FiComista on Reijo Sventon johdolla kasvanut keskeinen vaikuttaja suomalaisessa yhteiskunnassa. Tavoitteena on edelleen edistää alan yritysten toimintamahdollisuuksia. Petri Aaltosella on vahva kokemus sekä edunvalvontatyöstä että liiketoiminnan johtamisesta. Uskon, että hänen johdollaan FiComin tärkeä vaikuttamistyö jatkuu sujuvasti ja asiantuntevasti sekä Suomen että jäsenyritysten parhaaksi”.

”Nyt, kun uuden hallitusohjelman läpileikkaavana teemana on digitalisaatio, ja FiComin korostama normien purkukin on hallitusohjelmaan kirjattu, on hyvä hetki siirtää viestikapula eteenpäin”, sanoo Reijo Svento.

”Elämme parhaillaan digitaalisen vallankumouksen aikaa, ja ICT-ala on yksi sen tärkeimmistä mahdollistajista. On hienoa olla mukana ja päästä vaikuttamaan tähän kehitykseen”, toteaa Petri Aaltonen.

Lisätietoja:

Veli-Matti Mattila, FiComin hallituksen puheenjohtaja, etunimi.sukunimi@elisa.fi, p. 010 2622635.

Liitetiedostot

Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry on suomalaisen ICT-alan edunvalvoja ja yhteistyöjärjestö. FiComin jäsenkuntaan kuuluu alalla Suomessa toimivia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka rakentavat tietoyhteiskuntaa ja tuottavat sinne palveluita. www.ficom.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs