Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Ericssonin kolmannen kvartaalin tulos julkistetaan 21.10.2016

Ericsson

Ericssonin kolmannen kvartaalin tulos julkistetaan 21.10.2016

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2016 klo 09:30
Julkaisija: Ericsson

Tiedoksi toimituksille

Ericssonin (NASDAQ:ERIC) vuoden 2016 kolmannen kvartaalin tulos julkistetaan perjantaina 21.10.2016 noin kello 8.30 Suomen aikaa. Raportti julkaistaan osoitteessa:

http://www.ericsson.com/thecompany/investors/financial-reports/interim-reports

Suora lähetys lehdistö- ja analyytikkotilaisuudesta klo 10

Tulosjulkistustilaisuudessa puhuvat Ericssonin pääjohtaja Jan Frykhammar ja VT talousjohtaja Carl Mellander. Suoraa lähetystä tilaisuudesta voi seurata 21.10. alkaen klo 10.00 Suomen aikaa osoitteessa:

www.ericsson.com/investors  

Puhelinkonferenssi lehdistölle, analyytikoille ja sijoittajille klo 15

Pääjohtaja Frykhammar, VT talousjohtaja Mellander ja muut Ericssonin johtajat vastaavat toimittajien, analyytikoiden ja sijoittajien esittämiin kysymyksiin erillisessä puhelinkonferenssissa 21.10. alkaen klo 15 Suomen aikaa.

Konferenssiin voi osallistua soittamalla numeroon +44 203 008 9801 viimeistään 15 minuuttia ennen konferenssin alkamista. Koska konferenssipuhelun osallistujamäärä on suuri, puhelun yhdistyminen voi viedä aikaa.

Myös puhelinkonferenssia voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.ericsson.com/investors

Nauhoitetun puhelinkonferenssin voi kuunnella numerosta +44 20 3426 2807, salasana on 677409#. Nauhoite on saatavilla tilaisuuden päättymisen jälkeen samana päivänä.

Kutsu englanniksi: https://www.ericsson.com/news/2047811.

Lisätietoja:

Press office, Tukholma

Puh: +46 10 719 69 92

media.relations@ericsson.com

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta.

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin.

Noin 115 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa.

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 29,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria (249,6 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa.

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. 

www.ericsson.com  

www.ericsson.com/news

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/ericsson

www.youtube.com/ericsson

www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs