Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » ERICSSON KANNUSTAA OPISKELIJOITA IDEOIMAAN TULEVAISUUDEN KAUPUNKIELÄMÄÄ

Ericsson

ERICSSON KANNUSTAA OPISKELIJOITA IDEOIMAAN TULEVAISUUDEN KAUPUNKIELÄMÄÄ

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2015 klo 10:15
Julkaisija: Ericsson

Ericsson Innovation Awards 2016 -kilpailun teemana on kaupunkielämän tulevaisuus. Korkeakouluopiskelijoille suunnatussa kilpailussa kannustetaan kehittämään urbaania elämää parantavia ekologisia ratkaisuja. Kilpailussa neljä parhaiten menestynyttä tiimiä voittaa rahapalkintoja.

Ericsson on julkistanut vuosittaisen Ericsson Innovation Awards -innovaatiokilpailun. Kilpailun tarkoituksena on haastaa opiskelijoita keksimään ratkaisuja, joilla tehdään elämästä tulevaisuuden kaupungissa parempi.

Ennusteiden mukaan vuonna 2050 noin 70 prosenttia maapallon väestöstä asuu kaupunkimaisella alueella. Ericsson haluaa olla mukana varmistamassa, että tulevaisuuden kaupungeista syntyy hyvin verkottuneita ja luovia kestävän kehityksen paikkoja, joissa on hyvä elää. Kilpailussa haetaan innovaatioita, joiden avulla parannetaan miljardien ihmisten elämää samalla kun turvataan maapallon kantokyky. Tulevaisuuden kaupunkielämän innovaatioiden tulisi yhdistää monialaista osaamista sekä kestävää ja ekologista ajattelua.

Semifinaaliin valitut 10 tiimiä pääsevät työskentelemään yhdessä Ericssonin asiantuntijoiden kanssa innovaatiota havainnollistavan prototyypin valmistamiseksi.

Kilpailuun voi osallistua ilmoittautumalla 2–4 hengen tiimeissä 30.11.2015 mennessä osoitteessa http://www.ericsson.com/thecompany/events/eia-2016. Kilpailu on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille, mutta Ericsson suosittelee tiimien koostuvan eri alojen asiantuntijoista. Semifinalistit pääsevät jatkojalostamaan prototyyppiään Ericssonin osaajien mentoroimina. Kilpailun voittaja selviää maaliskuussa 2016.

Ericsson Innovation Awards 2016 -kilpailun pääpalkinto on 25 000 euroa. Toiseksi tullut tiimi saa 15 000 euroa. Tämän lisäksi jaetaan kaksi 1000 euron kannustuspalkintoa. Ericsson tarjoaa myös kaikille semifinalisteille ja finalisteille mahdollisuuden hakea harjoittelupaikkaa Ericssonilta.

LISÄTIETOJA

Kilpailun nettisivut: http://www.ericsson.com/thecompany/events/eia-2016
Kilpailu Facebookissa: http://www.facebook.com/Ericsson.Innovation.Awards

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

Painolaatuiset kuvat ja lähetyslaatuiset videot lehdistön käyttöön:
www.ericsson.com/press

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta. 

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin. 

Noin 115 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa. 

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 33,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria (228,0 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa. 

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs