Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Elisa MTK:n jäsenistön sähköisten viestintäpalveluiden pääyhteistyökumppaniksi

Elisa MTK:n jäsenistön sähköisten viestintäpalveluiden pääyhteistyökumppaniksi

Julkaistu: 09.04.2009 klo 10:02
Julkaisija:

Elisa ja MTK ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa järjestön jäsenyrittäjille valtakunnalliset sähköisen viestinnän ratkaisut ja jäsenedut, joiden avulla maatalousyrittäjät pystyvät kehittämään toimintansa tuottavuutta sekä henkilökohtaista hyvinvointiaan.

Elisa ja MTK ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa järjestön jäsenyrittäjille valtakunnalliset sähköisen viestinnän ratkaisut ja jäsenedut, joiden avulla maatalousyrittäjät pystyvät kehittämään toimintansa tuottavuutta sekä henkilökohtaista hyvinvointiaan.

Hankkeen tarkoituksena on myötävaikuttaa suomalaisen maatalouden tuottavuuteen ja kyvykkyyteen tuottaa kilpailukykyisesti turvallista suomalaista ruokaa, kestävin periaattein kasvatettua puuta sekä korkealaatuisia ja elämyksellisiä palveluita. MTK:n kanssa solmittu sopimus on luonnollinen ja tärkeä jatkumo vahvalle järjestöyhteistyölle, jota Elisa tekee myös yrittäjäjärjestöjen ja uusyrityskeskuksen kanssa.

- Uskomme sopimuksen olevan alku pitkälle ja menestyksekkäälle yhteistyölle Elisan ja MTK:n välillä, jonka tuloksena voimme tarjota maatalousyrittäjille entistä parempia ja tuottavuutta lisääviä palveluita. Pyrimme näin tukemaan maa- ja metsätalousyrittäjiä koventuvan kilpailun ja haasteellisen taloustilanteen aikoina, sillä haluamme että Suomessa on nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän menestyviä yrittäjiä, kertoo Elisan myyntijohtaja Harri Kivimäki.

Aluksi sopimus kattaa Elisan Huoleton tietokone- sekä Huolenpito-palvelut, joiden avulla MTK:n jäsenet saavat Elisan toimittamana luotettavat ja helpot tietokoneet, ylläpito- ja tukipalvelut, tietoturvapalvelut, varmuuskopioinnin sekä tarvittaessa neuvontaa palveluiden käyttöön. Tavoitteena on tehdä tietotekniikan käyttö helpoksi, mukavaksi ja luontevaksi osaksi MTK:n jäsenten arkea.

- Tämän päivän viljelijöille ja maaseutuyrittäjille toimiva tietotekniikka on välttämätön edellytys, jotta he voivat harjoittaa ammattiaan hyvin ja kannattavasti. Olemme etsineet tahoa, jonka avulla saamme sähköiset viestintäpalvelut jäsenillemme helposti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Elisan kanssa tehdyn sopimuksen myötä tuo etsintä on päättynyt, MTK:n järjestöjohtaja Matti Voutilainen toteaa.


Lisätietoja:

Elisa Oyj, myyntijohtaja Harri Kivimäki, puh. 0500 661 1841

MTK, järjestöjohtaja Matti Voutilainen, puh. 0400 672 807

Lisätietoja osoitteesta www.elisa.fi/mtk

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs