Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Directa julkaisi uuden verkkopalvelunsa Virossa

Directa julkaisi uuden verkkopalvelunsa Virossa

Julkaistu: 02.12.2008 klo 12:38
Julkaisija:

Hakemisto- ja yhteystietopalveluja tarjoava Directa on avannut uudistuneen verkkopalvelunsa Virossa. Uusi verkkopalvelu noudattaa ulkoasultaan ja toiminnallisuudeltaan Suomessa syyskuun alussa julkaistua verkkopalvelua.

Hakemisto- ja yhteystietopalveluja tarjoava Directa on avannut uudistuneen verkkopalvelunsa Virossa. Uusi verkkopalvelu noudattaa ulkoasultaan ja toiminnallisuudeltaan Suomessa syyskuun alussa julkaistua verkkopalvelua. Uudessa verkkopalvelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen sekä asiakkaiden näkyvyyden lisäämiseen palvelussa.

Lisäksi palvelu-uudistuksessa on keskitytty loppukäyttäjiä palveleviin uusiin ominaisuuksiin. Uusina osioina palvelussa ovat reittihaku ja Internet-haku. Suomen verkkopalvelusta poiketen Virossa palvelusta löytyy myös kuluttajanumero- sekä työpaikkahaku.
Viron verkkopalvelua voi käyttää viron kielen lisäksi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tällä pyritään edistämään tuotteiden ja palveluiden liikkuvuutta myös palveluiden kotimaiden rajojen ulkopuolelle.

Directan ensimmäinen kansainvälinen liiketoimintayksikkö

Directa laajensi liiketoimintaansa Viroon viime vuodenvaihteessa, jolloin Directan ensimmäinen ulkomainen liiketoimintayksikkö, virolainen sisaryhtiö Directa Oü, julkaisi Virossa hakemistopalvelunsa kiinteässä ja mobiilissa verkossa. Virossa Directan palvelu on nimellä emateab.ee, suomeksi "äiti tietää".
- Olemme suunnitelleet jo pitkään Suomessa kehitetyn konseptin viemistä ulkomaille. Viron näemme houkuttelevana markkina-alueena, koska maassa on kehittynyt kulttuuri sähköisten palveluiden käytössä, lisäksi toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja hyvin samankaltainen kuin Suomessa Directa Oy:n toimitusjohtaja Ville Komppa sanoo.
Directan tavoitteena on ensimmäisen toimintavuoden kuluessa saavuttaa vahva asema Viron sähköisillä hakemistomarkkinoilla.
- Uskon, että saavutamme tavoitteemme toimivan tuotevalikoiman sekä hyvän myyntiosaamisen ansiosta. Lisäksi pystymme tarjoamaan henkilökunnallemme kilpailukykyiset edut ja puitteet työskentelylle, Ville Komppa jatkaa.
Directan henkilökunta Virossa koostuu pääasiassa paikallisista työntekijöistä.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Ville Komppa, 09-2310 0435
www.directa.fi

Directa Oy on loppukäyttäjälle maksuttomia hakemisto- ja yhteystietopalveluita tuottava suomalainen yhtiö. Yhtiön tuoteperheeseen kuuluvat mm. numeropalvelu, yrityshakemisto verkossa ja mobiilipalvelut sekä asiakkaiden verkkosivuratkaisut. Yhtiöllä on Suomessa noin 50 000 yritysasiakasta ja se tavoittelee merkittävää kasvua sekä suurempaa markkinaosuutta toimialallaan. Yhtiön palveluksessa on 40 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.
Directa sijoittui Deloitten Technology Fast 50 -kilpailussa Suomen viidenneksi nopeimmin kasvaneeksi teknologiayritykseksi vuosina 2003-2007.

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs