Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Benemen Oy ja Fujitsu Finland Oy laajentavat yhteistyötään

Benemen

Benemen Oy ja Fujitsu Finland Oy laajentavat yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 11:00
Julkaisija: Benemen

Operaattoririippumattomia viestintäratkaisuja tarjoava Benemen Oy ja tietotekniikan palvelu- ja laiteyhtiö Fujitsu Finland Oy laajentavat yhteistyötään. Jatkossa Fujitsu neuvottelee Benemen-palvelutuotteiden sopimukset suoraan asiakkaiden kanssa, mutta Benemen on vahvasti mukana palveluiden myynnissä ja toteutusprojekteissa sekä jatkuvien palveluiden toteuttajana.

”Tämä yhteistyö on erinomainen esimerkki siitä, miten Fujitsun laadukas ja viritetty palvelukoneisto ja pienempien toimijoiden ketteryys voidaan yhdistää kommunikaatiomarkkinoilla. Benemenin palveluvalikoima täydentää meidän tarjontaamme ja parantaa kykyämme palvella asiakkaitamme yhä innovatiivisemmilla tavoilla. Yhteistyö tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaittemme liiketoiminnalle”, kertoo palvelukehitysjohtaja Ari Vehniä Fujitsusta.

”Fujitsun palvelufilosofia on hyvin samankaltainen kuin meidänkin ja uskon, että heidän asiakkaansa ottavat innokkaasti vastaan yhdessä tarjoamiemme palveluiden tuoman lisäarvon. Yhteistyön kautta pääsemme kasvattamaan jalansijaamme entistä suuremmissa yrityksissä. Uskon vahvasti, että tällä sopimuksella on suuri taloudellinen merkitys jo lähivuosina”, kertoo Benemen Oy:n toimitusjohtaja Jouni Purontaus.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jouni Purontaus, Benemen Oy

P. 0500 406 439, jouni.purontaus@benemen.com

 

Palvelukehitysjohtaja Ari Vehniä, Fujitsu Finland Oy

P. 050 372 5342 ari.vehnia@fi.fujitsu.com

 

Benemen Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen operaattoririippumaton B2B-kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Benemen on koonnut parhaat menetelmät, toimintatavat ja tuotteet helposti omaksuttavaksi ratkaisuksi, joka voidaan hankkia palveluna ilman perusinvestointeja. Benemen kommunikaatioratkaisu pitää sisällään kaiken mitä yritys tarvitsee puhelin- ja kommunikaatiotarpeisiinsa matkapuhelinliittymistä täyden palvelun Contact Center ominaisuuksiin. Benemenin kommunikaatioratkaisuja hyödyntävät muun muassa Fonecta, Suomen Terveystalo sekä Technopolis. Lisätietoja palveluista www.benemen.com

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 162 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,8 triljoonaa jeniä (46 miljardia USD) 31.3.2014 päättyneellä tilikaudella. Suomessa Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 600 ihmistä. Lisää tietoa: www.fujitsu.com/fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs