Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Amazon Web Services yhdistää Amazon Aurora –tietokannassa suorituskyvyn ja edullisen hinnan

Amazon Web Services

Amazon Web Services yhdistää Amazon Aurora –tietokannassa suorituskyvyn ja edullisen hinnan

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2014 klo 12:22
Julkaisija: Amazon Web Services

Pilvipalveluita tarjoava Amazon Web Services, Inc. (AWS) on julkistanut Amazon Auroran, joka on MySQL-yhteensopiva tietokanta. Amazon Aurorassa yhdistyvät suorituskyky, helppokäyttöisyys ja avoimeen lähdekoodiin perustuvien tietokantaratkaisujen edullisuus. Amazon Auroran suorituskyky on jopa viisi kertaa parempi kuin tavallisissa MySQL-tietokannoissa. Lisäksi sen hinta on kymmenesosa markkinoilla olevista huippuluokan tietokannoista.

Yritykset maksavat Amazon Auroran käytöstä tuntipohjaisesti käytön mukaan.

Tavallisesti yritykset ovat joutuneet valitsemaan tietokannan joko suorituskyvyn tai edullisen hinnan perusteella. Markkinoilla olleet tietokannat ovat olleet joko tehokkaita, kalliita ja vaikeita hallita. Avoimeen lähdekoodiin perustuvat tietokantaratkaisut puolestaan ovat olleet edullisempia ja helpompia hallita, mutta niiden suorituskyvyissä ja luotettavuudessa on ollut puutteita.

Amazon Aurora lupaa yli 99.99 prosentin käytettävyysajan. Lisäksi se automaattisesti havaitsee ja korjaa tietokantavikoja alle  60 sekunnissa.

Amazon Aurora skaalautuu asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakas pystyy esimerkiksi aloittamaan 10 gigatavun tietokannasta ja kasvattamaan sitä automaattisesti ilman keskeytyksiä 64 teratavuun.

 

Lisätietoja:

http://aws.amazon.com/rds/aurora.

https://reinvent.awsevents.com/pressroom.html

 

Amazon Web Services

Amazon Web Services tarjoaa asiakasyrityksilleen pilvipalveluita, joiden avulla asiakkaat pystyvät uudistamaan liiketoimintaansa sekä karsimaan kustannuksiaan. AWS tarjoaa luotettavan, skaalautuvan ja kustannustehokkaan pilvipalvelualustan, jota hyödyntävät tällä hetkellä yritykset ja organisaatiot 190 maassa.

Source: Amazon Web Services, Inc.

Amazon.com, Inc. 
Media Hotline, 206-266-7180
www.amazon.com/pr

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs