Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » ALSO Finland uudistaa tukkuriliiketoimintaansa

ALSO Finland uudistaa tukkuriliiketoimintaansa

Julkaistu: 07.10.2010 klo 11:23
Julkaisija: ALSO Finland

ALSO Finland uudistaa syksyn 2010 aikana tuotemyyntikonseptiansa perustamallaan Value-liiketoimintayksiköllä. Samalla ALSO selkeyttää palveluvalikoimaansa ja tuo kumppaneidensa käyttöön ALSO MORE -palveluvalikoiman. Valikoimaan tulevat jatkossa kuulumaan kaikki ALSOn olemassa olevat sekä uudet palvelut.

Lehdistötiedote 7.10.2010

ALSO Finland uudistaa tukkuriliiketoimintaansa

ALSO Finland uudistaa syksyn 2010 aikana tuotemyyntikonseptiansa perustamallaan Value-liiketoimintayksiköllä. Samalla ALSO selkeyttää palveluvalikoimaansa ja tuo kumppaneidensa käyttöön ALSO MORE -palveluvalikoiman. Valikoimaan tulevat jatkossa kuulumaan kaikki ALSOn olemassa olevat sekä uudet palvelut.

”Tukkurin keskeinen rooli on aina ollut toimia siltana valmistajan ja jälleenmyyjän välillä. Tämä tarkoittaa toimitusketjulle lisäarvoa tuottavien palveluiden tuottamista ja tarjoamista. Tuotteistamme nämä palvelut ALSO MORE -konseptin alle ja tuomme ne entistä helpommin kumppaneiden saataville”, ALSO Finland Oy:n toimitusjohtaja Maija Strandberg kertoo.

”Uudistuksista huolimatta tuttu ALSO säilyy silti: panostamme edelleen kilpailukykyiseen tuotevalikoimaan ja tehokkaaseen toimitusketjuun, koska meille on tärkeää olla Suomen paras tukkuri myös jatkossa”, Strandberg jatkaa.

Uusi 30 asiantuntijan Value-liiketoimintayksikkö

High End Value -liiketoimintaan panostaminen tuo mukanaan muutoksia ALSO Finlandin organisaatiorakenteeseen. Uudistuksen yhteydessä perustetun Value-yksikön toiminta kattaa muun muassa vaativat ohjelmisto-, palvelin-, tietoliikenne- ja tallennusratkaisut. Toiminta on organisoitu kolmeen tiimiin: Software, Technology ja HP ESSN. Liiketoimintayksikön vetäjäksi on nimitetty Juha Tamminen.

”Olemme muodostaneet tiimejä, joiden jäsenten osaaminen on huippuluokkaa Suomessa. Tällainen kovan luokan kokemukseen satsaaminen luo todellisia businessmahdollisuuksia kumppaneillemme”, kertoo Tamminen.

MORE Value ensimmäinen palvelukokonaisuus

ALSOn palveluista ja markkinoinnista vastaava johtaja Mika Heikell näkee, että ALSO MORE -konsepti on välttämätön askel tukkurin roolin kehittymisessä.

”Palveluiden merkitys korostuu jatkossa. Kehitämme toimintaa kumppaneidemme kanssa ja haluamme kuunnella heidän tarpeitaan ja toiveitaan entistäkin tarkemmin. Samalla tuomme palvelut paremmin saataville sähköisen asioinnin kautta”, valottaa Heikell.

Ensimmäinen markkinoille tuotava ALSO MORE -konseptin palvelukokonaisuus on MORE Value.


MORE Valuen myötä tuomme palveluita niille tuotealueille, joissa tarvitaan tavallistakin syvempää tuoteosaamista myyntiprosessin eri vaiheissa. Jatkossa ALSO julkistaa lisää ALSO MORE -palveluita, mikä tuo joustavuutta kumppaneiden liiketoimintaan tarjoamalla osaamista ja resursseja ALSOn osaamispilvestä.”

Lisätietoja:

Maija Strandberg, toimitusjohtaja, ALSO Finland Oy
Puh. 040 5563 763, maija.strandberg@also.com

Juha Tamminen, liiketoimintajohtaja, Value-yksikkö, ALSO Finland Oy
Puh. 040 779 9939, juha.tamminen@also.com


ALSO on Euroopan neljänneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan palvelu- ja logistiikkayritys ja Pohjoismaiden markkinajohtaja. Konserni toimii seitsemässä maassa Euroopassa: Sveitsissä, Saksassa, Suomessa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Vuonna 2009 ALSO:n liikevaihto oli (CHF) 4,4 miljardia ja työntekijöitä oli 1490. ALSO:n päätoimipaikka on Hergiswilissä Sveitsissä. Yritys perustettiin vuonna 1984 ja on noteerattu Sveitsin pörssissä vuodesta 1986 alkaen. Schindler Group on yrityksen pääosakas. Yrityksen Suomen toimintojen pääkonttori on Tampereella, ja sen lisäksi sillä on Suomessa toimipaikat Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs