Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Adobelta uusi Comp CC -sovellus iPadille

Adobe

Adobelta uusi Comp CC -sovellus iPadille

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2015 klo 11:25
Julkaisija: Adobe

Adoben uuden Comp CC -sovelluksen avulla voi nopeasti aloittaa suunnittelun iPadilla ja jatkaa työtä edelleen esimerkiksi Photoshopilla, Illustratorilla ja InDesignilla Adobe Creative Cloudin kautta.

Ideoita ei tarvitse enää kirjata muistiin pöytäliinaan, sillä uusien ajatuksien hahmottelu onnistuu nyt myös iPadilla. Uudella Adobe Comp CC -sovelluksella voi nopeasti luoda luonnoksia mobiili- ja verkkomateriaaleista sekä painettavista julkaisuista sekä hioa niitä myöhemmin Mac- tai PC-koneella Creative Cloudin avulla.

Adobe Comp CC -sovelluksella käyttäjät voivat vaivattomasti yhdistellä Adobe Typekit -fontteja Creative Cloud -kirjastojensa kuviin, fontteihin, väreihin ja muotoihin. Tämän ansiosta suunnittelijat ja muut luovan alan tekijät voivat tehdä töitä tien päällä entistä sujuvammin.

”iPad antaa paljon mahdollisuuksia tehdä töitä mobiilisti, mutta se on järkevää vain, jos tehdyt luonnokset voi synkronoida Mac- tai PC-koneeseen niiden hiomiseksi edelleen. Comp CC:n myötä olemme tehneet suunnitteluprosessista paljon joustavampaa, jotta se sopii modernin suunnittelijan arkeen”, sanoo Jes Schyum, Adoben Pohjoismaiden viestintäpäällikkö.

Hinta ja saatavuus
Comp CC -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta iPad-laitteille.

Lue sovelluksesta lisää täältä.

Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud on jäsenyyteen perustuva pilvipalvelu, josta käyttäjät voivat ladata ja asentaa Adoben Mac- ja Windows-yhteensopivia luovan työn sovelluksia, käyttää pelikehitystyökaluja ja Adobe Touch -sovelluksia. Creative Cloud -jäsenyys antaa pääsyn globaaliin verkostoon ja sisältää myös sovellusten ja sivustojen luomiseen kehitetyt julkaisupalvelut, 20 gigatavua tallennustilaa pilvessä sekä synkronointiominaisuudet eri laitteiden välillä. Täysi Creative Cloud -jäsenyys maksaa 61,99 euroa kuukaudessa ja tuo uudet sovellukset ja päivitykset saataville välittömästi niiden julkaisun jälkeen. Creative Cloudin sovelluksia ja ominaisuuksia voi testata ilmaiseksi 30 päivän ajan osoitteessa http://www.creative.adobe.com.


Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs