Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Adobelta joukko uusia ominaisuuksia Creative Cloudiin – mukana uudistettu Animate CC

Adobe

Adobelta joukko uusia ominaisuuksia Creative Cloudiin – mukana uudistettu Animate CC

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 12:22
Julkaisija: Adobe

Adobe julkaisi Creative Cloudiin kattavan määrän päivityksiä, joista hyötyvät niin suunnittelijat, valokuvaajat kuin verkkosivujen kehittäjät. Päivityksiä saivat Bridge CC-, Adobe Stock- ja Muse CC –ohjelmistot. Lisäksi Adobe esitteli Animate CC -ohjelman, jossa on useita uusia ominaisuuksia interaktiivisen sisällön luomista varten.

Bridge CC -ohjelman välimuistia parannettu

Käyttäjä voi nyt itse säätää Bridge CC:n välimuistia. Lisäksi muistia on nopeutettu, minkä ansiosta sisällön selaaminen onnistuu tehokkaammin. Esimerkiksi yksittäiset pienkuvakkeet latautuvat paljon nopeammin eikä käyttäjän tarvitse odottaa kaikkien pienkuvien latautumista. Päivityksen myötä Bridge CC myös tyhjentää vanhoja tietoja välimuistista, kun ohjelma ei ole käytössä.

Voit lukea lisää Bridge CC:n versiosta 6.2 täällä.

Adobe Stockiin 100 000 uutta 4K-videota

Adobe laajentaa kuvapankkiaan sadalla tuhannella 4K-tason videolla. Adobe Stockissa on jo entuudestaan yli miljoona videota sekä 45 miljoonaa valokuvaa, kuvituskuvaa ja grafiikkaa. 4K-videot ovat Adobe Stockin tilaajien saatavissa.

”4K-laadusta on enenevissä määrin tullut videotuotannon uusi standardi, ja korkearesoluutioisten videoiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti. Jälkikäsittelyn ansiosta 4K tarjoaa paljon enemmän yksityiskohtia kuin esimerkiksi HD-tarkkuus.  Editointimahdollisuuksia on paljon enemmän kuin alhaisemmilla tarkkuuksilla”, sanoo Adobe Nordicin viestintäpäällikkö Jes Schyum.

Videoiden katselukerroilla ei ole rajoitusta. Uusi 4K-sisältö on saatavilla tästä päivästä eteenpäin alkaen 59,99 euron hintaan.

Muse CC -ohjelmasta entistä joustavampi

Musen käyttäjä voi nyt tehdä responsiivista suunnittelua ja räätälöidä kaikilla selaimilla ja laitteilla toimivia sivustoja ilman koodausta. Uudessa päivityksessä on täysi integrointi CC Libraries -ohjelmaan, jolla käyttäjä pääsee käyttämään, jakamaan ja uudelleen hyödyntämään sisältöä muilla Creative Cloudin työkaluilla. Lisäksi Muse on nyt käytettävissä Adobe Stockin kanssa. Käyttäjä voi näin helposti lisätä suunnittelemilleen verkkosivuille kuvia, videoita ja vektorigrafiikoita.

Voit lukea päivityksestä lisää täällä.

Animate CC -ohjelmasta entistä käyttäjäystävällisempi

Viime vuonna Adobe kertoi, että Flash Professional saisi merkittävän päivityksen. Animate CC on ensiluokkainen työkalu luomaan aikajanaan perustuvia interaktiivisia vektorianimaatioita kaikenlaisille alustoille.

Animate CC -ohjelmassa on useita uusia ominaisuuksia, kuten Typekit-integrointi HTML5 Canvas -dokumenteille sekä julkaisuasetukset Sprite-grafiikoille. Ohjelmassa on myös tuki HTML5 Canvas -pohjille, jotka voi räätälöidä millä tahansa koodinkäsittelyohjelmalla.  Lisäksi mukana on uusia vektori- ja piirtämistyökaluja sekä enemmän sisältöjen siirtomahdollisuuksia, mukaan lukien 4K-video ja OAM-formaatin tuki. Käyttäjä voi avata Animate CC -projekteja muissa Creative Cloudin ohjelmissa, kuten Muse, Dreamweaver ja InDesign.

Tällä viikolla on mahdollista seurata, kun joukko animaattoreita ja pelinkehittäjiä esittelee Adoben Twitch-kanavalla, mitä Animate CC -ohjelmalla voi tehdä. Katso aikataulu ja sisältö YouTube-videosta.

Animate CC on ladattavissa täältä. Täysi lista uusista päivityksistä löytyy täältä.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com


Liitetiedostot

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs