Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Wolfram Fischeristä Aruba Networksin Vice President EMEA

Aruba Networks

Wolfram Fischeristä Aruba Networksin Vice President EMEA

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 13:30
Julkaisija: Aruba Networks

Wolfram Fischeristä Aruba Networksin Vice President EMEA

5. marraskuuta 2013 – Johtava uuden sukupolven verkkopääsyratkaisujen toimittaja erityisesti liikkuvien työntekijöiden työympäristöihin, Aruba Networks, Inc. (NASDAQ:ARUN), on tänään nimittänyt Wolfram Fischerin EMEA-alueen varatoimitusjohtajaksi. Uudessa asemassaan Fischer kasvattaa Aruban Networksin markkinaosuutta ja tulosta yhdessä kumppaneiden kanssa. Tavoitteena on myös vahvistaa Aruba Networkin asemaa mobiilituotteiden markkinajohtajana.

- Aruban uuden sukupolven Wi-Fi-ratkaisut asettavat yrityksen kasvavien langattomien verkkojen markkinoiden johtopaikalle. Kattavalla tuotevalikoimalla Aruba pystyy myös tulevaisuudessa vastaamaan asiakkaiden kehittyviin tarpeisiin. Odotan, että pääsen viemään Aruban visiota yksinkertaisista, turvallisista ja luotettavista langattomista verkoista yhä laajemmin EMEA-alueelle, Wolfram Fischer sanoo.

- Mobiililaitteista tulee entistä tärkeämpi osa päivittäistä elämäämme ja myös verkkoteollisuuden on pystyttävä vastaamaan kehityksen aiheuttamiin uusiin tarpeisiin. Wolframin kokemus markkinaosuuden kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla tekee hänestä oikean miehen auttamaan asiakkaitamme menestymään dynaamisessa ympäristössä, sanoo John DiLullo, EVP of Worldwide Sales.

Ennen Aruba Networksin palvelukseen siirtymistä Wolfram oli Siemens Enterprise Communicationsin Executive Vice President EMEA ja Asia Pacific -alueilla. Siemensille hän siirtyi työskenneltyään Hewlett-Packardilla 25 vuotta erilaisissa johtotehtävissä.

 

Lehdistöyhteydet

Simo Arvo

OS/G Viestintä

040 132 5682

simo.arvo@osg.fi

Aruba Networks on johtava uuden sukupolven verkkopääsyratkaisujen toimittaja erityisesti liikkuvien työntekijöiden työympäristöihin. Aruba Networksin MOVE (Mobile Virtual Enterprise) -arkkitehtuuri yhdistää langattomat ja langalliset verkkoinfrastruktuurit yhdeksi saumattomaksi pääsyratkaisuksi niin yrityksen kiinteisiin toimipaikkoihin, liikkuville käyttäjille, etätyöntekijöille kuin vierailijoillekin. Aruba Networksin uuden sukupolven arkkitehtuuri vastaa BYOD-trendin haasteisiin ja mahdollistaa asiakkaalle verkon paremman tietoturvan ja tuottavuuden sekä laskee hankinta- ja käyttökustannuksia.

Aruba Networks on listattu NASDAQIIN ja Russell 2000® Indexiin. Sen pääkonttori sijaitsee Sunnyvalessa, Kaliforniassa. Yhtiöllä on toimintaa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa,  Lähi-Idässä, Afrikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Lisätietoja verkkosivuiltamme http://www.arubanetworks.com.

Seuraa  Arubaa Twitterissä tai Facebookissa. Uusimmat tekniset keskustelut mobiiliin maailmaan ja Aruban tuotteisiin liittyen osoitteessa http://community.arubanetworks.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs