Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Valtionhallinnon Sharepoint-kumppaniksi valittu Visma Consulting

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtionhallinnon Sharepoint-kumppaniksi valittu Visma Consulting

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut Visma Consulting Oy:n valtionhallinnon Sharepoint ratkaisukehitys- ja ylläpitokumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 -puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 4-8 miljoonaa euroa. Hankkeen asiantuntijat ja kehitystiimit toimittaa Digital Illustrated Finland Oy, joka on osa Visman Suomen konsultointiorganisaatiota.

”Valtori haluaa tarjota asiakkailleen moderneja sähköisen asioinnin ja sosiaalisen median palveluita päivittäisen työn tehostamiseen. Nyt kilpailutettu kokonaisuus mahdollistaa ketterän ja tehokkaan mallin toteuttaa Sharepoint-pohjaisia ratkaisuja valtionhallinnon organisaatioille”, kommentoi Projekti- ja asiantuntijapalvelujen tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Visma Consultigilla on vahva kokemus Sharepoint ja O365 hankkeista suomalaisissa suuryrityksissä ja julkisella sektorilla. Sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan osaamisemme paljon laajemmin valtionhallinnon käyttöön ja olemaan sitä kautta edistämässä Suomen julkisen sektorin digitalisoitumista”, kommentoi Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia
p. 040 563 2871
tuomo.kouhia[at]valtori.fi

Visma Consulting Oy
Toimitusjohtaja Petri Lillberg
p. 040 577 7014
petri.lillberg[at]visma.com

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkapalveluiden järjestämistä koskevan lain perusteella Valtoriin siirretään noin 80 valtionhallinnon viraston ja laitoksen toimialariippumattomat ict-tehtävät vuosien 2014–2016 aikana. Siirtojen valmistuttua Valtorissa arvioidaan työskentelevän noin 1000 ict-ammattilaista. Valtorin vastuulle siirtyy noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista. Lisätietoja: www.valtori.fi

Visma Consulting Oy on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys, joka kuuluu pohjoismaiseen Visma konserniin. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta, CRM ratkaisut, kollaboraatioratkaisut ja business intelligence-konsultointi. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingilla on asiakashankkeissa noin 140 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Lisätietoja: www.vismaconsulting.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs