Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Uusi Acer Aspire S3: kaunis, täyden tehon Ultrabook

Acer

Uusi Acer Aspire S3: kaunis, täyden tehon Ultrabook

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2013 klo 07:31
Julkaisija: Acer

Acer julkisti Taipein Computex-tapahtumassa uudistetut Acer Aspire S3 –ultrakannettavat. Muotoilultaan hyvin paljon Acerin lippulaivamallia Aspire S7:ää muistuttava Aspire S3-392 on täynnä uusinta tekniikkaa.

Patentoidun kaksoissaranan ansiosta Aspire S3:n kansi avautuu jopa 180 astetta helpottaen sisällön jakamista. Lisäksi saranointi tukee näyttöä kosketuskäytössä. S3:n kansi on tehty kiiltävän valkoisesta alumiinista, jolloin se muistuttaa S7:n lasikantta. Näppäimistö on valmistettu pintakäsitellystä alumiinista, joten se kestää hyvin kulutusta. Kevyt S3 on helppo pitää aina mukana, sillä se on vain 17,3 mm paksu ja painaa vain 1,65 kiloa.

Acer TwinAir –jäähdytysjärjestelmän avulla S3 pysyy viileänä käytössä suorituskyvyn laskematta. Valaistukseen reagoiva taustavalo auttaa käyttäjää erottamaan näppäimistön merkit hämärässä valaistuksessa.  Aspire S3 on välittömästi käyttökunnossa, sillä se herää lepotilasta sekunnissa. Kone käynnistyy automaattisesti kun kansi avautuu silloinkin, kun virta on kokonaan katkaistu.

Ulospäin Aspire S3 on muodikkaan ohut Ultrabook, mutta se on yhtä tehokas kuin notebook-koneet. Laitteissa hyrräävät uusimmat Intel Core –prosessorit parantavat niiden suorituskykyä jopa 15 prosentilla edellissukupolven S3:iin verrattuna. Myös 3D-grafiikkasuorittimet ovat tuplasti nopeammat ja kuluttavat vähemmän virtaa.

Täysteräväpiirtoinen (1080p) IPS-näyttö ja valinnainen NVIDIA GeForce GT735M –näytönohjain varmistavat, että S3:lla sujuvat niin 3D-pelaaminen, videoiden muokkaus kuin valokuvien editointikin. Näytön IPS-teknologia varmistaa eloisat ja tarkat värit sekä laajan 170 asteen katselukulman.  WiDi-teknologian avulla kannettava voidaan kytkeä langattomasti suureen näyttöön tai televisioon sisällön jakamiseksi. Acer Purified –äänitekniikan ansiosta video- ja VoIP-puheluiden ääni on aina selkeä.

Acer S3:een on saatavana 7,2 millimetrin paksuinen, jopa yhden terabitin kiintolevy. Sille mahtuu jopa 250 000 MP3-tiedostoa tai 150 Full HD –videota – näin mukana on aina riittävästi viihdykettä.

Uudet Aspire S3 –Ultrabookit tulevat saataville elokuussa.

Lehdistömateriaalit:

Palvelin: ftp.acer.com.tw
tunnus: acergpc2013
salasana: tpjun2013

Lisätietoja

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

 

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs