Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Turun ammattikorkeakoulun projektitoiminta esittäytyy eri toimipisteissä

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun projektitoiminta esittäytyy eri toimipisteissä

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2012 klo 08:00
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu esittelee tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa TKI-päivässä torstaina 8.11.2012. Toimintaa ja tapahtumia on viidessä eri toimipisteessä Turussa aamusta iltapäivään.

Mitä tarkoittaa TKI? Tehdäänkö ammattikorkeakoulussa muutakin kuin opiskellaan? TKI-päivä valottaa projektien ja palvelutoiminnan osuutta ammattikorkeakoulun opin-tojen ja opetustyön arjessa.

Eri toimipisteissä on esillä monenlaisia projekteja. Myös opiskelijat pääsevät kerto-maan kokemuksistaan TKI-toiminnassa. Projektitoiminnasta kertomassa on myös ammattikorkeakoulun yhteistyökumppaneita eri aloilta.

Lemminkäisenkadulla Bioalat ja liiketalous -tulosalue esittelee TKI-toimintaansa. Aamu alkaa klo 9.30 aivojumpalla, jonka vetäjänä on EK:n Oivallus-hankkeen Piia Alvesalo. Tämän jälkeen päivä jatkuu TKI-messujen ja paneelikeskustelun merkeis-sä.

ICT-talossa Joukahaisenkadulla Tietoliikenne ja sähköinen kauppa -tulosalue esit-telee tutkimus- ja kehitystyössä käytettäviä laboratorioitaan. Avoinna ovat EMC-labra, pelilabra ja radiolabra. Someco Oy:n toimitusjohtaja Minna Valtari puhuu TKI-toiminnan mahdollisuuksista verkostoitumisessa ja oman osaamisen kehittämisessä.

Ruiskadun toimipisteessä pääsee tutustumaan Mikä-mikä TKI-maahan. Luvassa on Hyvinvointipalvelut ja Terveysala -tulosalueiden projektien esittelyä seikkailullisesta näkökulmasta.

Linnankadulla Taideakatemian tilaisuudessa kerrotaan millaisia yhteistyöhankkeita Taideakatemia on toteuttanut työelämän kanssa, sekä miten opiskelijat näistä hank-keista hyötyvät.

Sepänkadun toimipisteessä esitellään käytännön esimerkkien kautta projektien ja opiskelun yhdistämistä. Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalueen tietoiskujen aiheet ovat laidasta laitaan, polttomoottoreista hampun hyötykäyttöön ja lähivaatteista hyb-ridibusseihin.

TKI – tutustu projekteihin, käy labroissa, innostu tietoiskuissa!

Toimipistekohtaiset ohjelmatiedot liitteessä.

 

Lisätiedot:

Johanna Saarinen

projektisuunnittelija

tutkimus- ja kehityskeskus

+ 358 44 9072052

 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs