Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » TDC:lle vahva tulos 2011

TDC

TDC:lle vahva tulos 2011

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2012 klo 11:36
Julkaisija: TDC

TDC:n liikevaihto kasvoi voimakkaasti kilpaillussa markkinassa 18 miljoonalla eurolla 3,5 miljardiin euroon ja  käyttökate 1,5 miljardiin euroon. Konsernin pääomavapaa kassavirta kasvoi 1,7 prosenttia.
 
”Olemme todistaneet joustavuutemme ja kykymme tuottaa tulosta haastavissakin olosuhteissa. Näin tyydyttävän tuloksen ansiosta voimme maksaa osinkoja 4,35 Tanskan kruunua osaketta kohden vuodelta 2011 aivan kuten olemme luvanneet”, sanoo TDC:n pääjohtaja Henrik Poulsen.
 
TDC on yksi Euroopan kannattavimmista teleoperaattoreista. TDC:n osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on ollut osakkeenomistajille 11,2 prosenttia vuodesta 2006 lähtien, mikä on puolestaan huomattavasti enemmän kuin keskimääräinen eurooppalaisten teleoperaattorien vertailuluku 3,8 prosenttia. TDC:n käyttökate vuonna 2011 oli 41,6 prosenttia.
 
”Suomessa kannattavan kasvumme perusta ovat tyytyväiset asiakkaat. Olemme nostaneet vahvimmaksi tavoitteeksemme palvelujohtajuuden. On ollut hienoa saada vuonna 2011 lisää vahvistusta sille, että olemme oikealla tiellä. Laajakaista-asiakkaiden asiakastyytyväisyyttä mittaavassa EPSI Rating –tutkimuksessa asiakkaamme arvostivat meidät jo toista vuotta peräkkäin alan parhaaksi operaattoriksi. Haluamme jatkossakin yllättää asiakkaamme vahvalla ja kehittyvällä palvelukokemuksella, jonka perustana ovat hyvät tuotteet sekä vahva palvelukulttuuri”, toteaa Suomen TDC:n toimitusjohtaja Timo Levoranta.  

Englanninkieliset tulostiedotteet ovat ladattavissa osoitteessa http://tdc.com/ir.

Lisätiedot: TDC lehdistöpalvelu
puhelin: +45 70 20 35 10
Sähköposti: tdcpresse@tdc.dk

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia. 
Me TDC:llä keskitymme yritysasiakkaisiin ja tarjoamme heille paitsi liiketoimintaa tukevat telepalvelut myös markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Valtakunnallinen EPSI Rating tutkimus 2010 ja 2011 vahvistivat, että TDC on teleoperaattoreiden palvelujohtaja, sillä TDC:llä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat yritysten laajakaistapalveluissa. Parhaan palvelun varmistamiseksi TDC toimii omalla nimellään kaikissa Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä n. 11 000. Ja vaikka olemmekin jo Suomen toiseksi suurin yritysverkkojen tarjoaja, tunnustamme nöyränä, että numerot eivät ratkaise. Tärkeintä on mutkaton yhteistyö, jossa osaavat ihmiset pistävät asiat kuntoon ja tekevät hankkeista totta. www.tdc.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs