Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoftin Security Engine 5.4 ja uudet korkean suorituskyvyn laitteet tarjoavat entistä paremman suojan uusimpia kyberuhkia vastaan

Stonesoft

Stonesoftin Security Engine 5.4 ja uudet korkean suorituskyvyn laitteet tarjoavat entistä paremman suojan uusimpia kyberuhkia vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2012 klo 13:22
Julkaisija: Stonesoft

Tietoturvayhtiö Stonesoft on julkaissut uuden 5.4-ohjelmistoversion tietoturvatuotteilleen. Yhtiön lippulaivatuote Security Engine 5.4 tarjoaa entistä paremman suojan uusimpia kyberuhkia vastaan mukaan lukien kehittyneet evaasiotekniikat (AETs, Advanced Evasion Techniques). Uusi Stonesoft Management Center (SMC) 5.4 puolestaan tarjoaa ainutlaatuisen AET-raportoinnin, uudistetut lokitietojen visualisoinnit sekä kattavan näkymän koko verkkoympäristöön.

5.4-päivityksen ohella Stonesoft julkaisee kaksi korkean suorituskyvyn tietoturvalaitetta, Stonesoft 3206 ja Stonesoft 5206. Uuden ohjelmistoversion ja laitteiden myötä suorituskyky on kasvanut yli 100 gigabittiin sekunnissa aidolla sovellusliikenteellä. Asiakkaille tarjotaan näin dynaamista ohjelmistopohjaista tietoturvaa staattisen laitteistopohjaisen tietoturvan nopeudella.

Security Engine, AET-raportointi ja kehittynyt lokitietojen visualisointi

Stonesoftin uusi 5.4-ohjelmistoversio on testattu yli 800 miljoonaa kehittynyttä evaasiotekniikkaa (AETs) vastaan. Se tarjoaa toistaiseksi ainoana markkinoilla raportoinnin kehittyneitä evaasiotekniikoita hyödyntävistä kyber-iskuista. Uusi lokitietojen visualisointi nostaa tietoturvan reaaliaikaisuuden ja tilannetietoisuuden aivan uudelle tasolle. 5.4-version parannetun hallintanäkymän avulla verkon ylläpitäjät voivat monitoroida, analysoida ja hallita verkkoliikennettä entistä tehokkaammin.

Muunneltava Stonesoft Security Engine 5.4 on integroitu tietoturvatuote, jossa on valmiina vastaavat toiminnot kuin Stonesoftin seuraavan sukupolven palomuurissa (Next Generation Firewall, NGFW), tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmässä (Intrusion Prevention System, NGIPS/IPS), evaasionestojärjestelmässä (Evasion Prevention System, EPS), Layer-2-palomuurissa sekä VPN- ja UTM-tuotteissa. Käyttäjät voivat tarvittaessa konfiguroida Security Enginen sekä muokata tietoturvatasoa ilman lisäinvestointeja tai kalliita aikaviiveitä. Näin tuote pystyy mukautumaan jatkuvasti kehittyviin kyberuhkiin sekä liiketoiminnassa ja infrastruktuurissa tapahtuviin muutoksiin.

Security Engine 5.4 mullistaa tietoturva-alan perinteisen käytännön, jonka mukaan asiakkaille tarjotaan staattisia ja kertakäyttöisiä yksittäisratkaisuja, joilla on rajallinen elinkaari. Pidemmän elinkaaren ja jatkuvasti päivittyvän suojauksen ansiosta Security Engine parantaa yrityksen tietoturvainvestointien tuottoa. Security Engine 5.4 on saatavana niin ohjelmistona, virtuaaliohjelmistona kuin fyysisenä laitteistonakin soveltuen näin nykypäivän hybridiympäristöihin. 

“Perinteisiin tietoturvatuotteisiin verrattuna Security Engine 5.4 tarjoaa merkittäviä hyötyjä: sen hallinnointi on helppoa ja teknologiat pitkälle integroituja. Esimerkiksi Stonesoftin palomuuri/VPN-ratkaisu tarkistaa tietoliikenteen samalla tarkkuudella kuin tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmäkin (IPS). IPS puolestaan sisältää nyt ominaisuuksia, jotka olivat aiemmin saatavilla vain palomuuri/VPN-tuotteessa”, kertoo Stonesoftin tuotehallintajohtaja Antti Kuvaja.

Stonesoftin 5.4-päivityksen uudet ominaisuudet ja parannukset

  • Reittiperusteinen VPN ja dynaaminen reititys helpottavat VPN-toimintojen konfigurointia ja ylläpitoa sekä varmistavat joustavan tietoliikenteen reitityksen.
  • Tunnistetietojen tuontituki
  • Entistä perusteellisempi liikenteen tarkistus ja sovellusten tunnistus tarjoavat parempaa suojausta, hallintaa sekä käyttäjiä ja sovelluksia koskevaa tilannetietoa.
  • Stonesoft Management Center (SMC) -hallintatyökalun paremman skaalautuvuuden ja lokalisoinnin avulla voidaan välttää inhimilliset virheet ja parantaa käytettävyyttä (esim. kielivalikot).
  • Integroitu verkkoliikenteen tallennus auttaa verkon ylläpitäjiä tapahtumien tutkimisessa ja vianselvittelyssä.

Uusilla 3206- ja 5206-laitteilla ensiluokkainen suorituskyky

5.4-ohjelmistoversion ansiosta Stonesoftin uusien 3206- ja 5206-laitteiden suorituskyky nousee yli 100 Gbps:ään. Esimerkiksi pienten datapakettien käsittelyteho on noussut yli 400 prosenttia, mikä vastaa erityisesti suurten organisaatioiden, palveluntarjoajien ja teleoperaattoreiden tarpeita.  Molemmat uudet laitteet ovat saatavissa Stonesoftin Security Engine -tuotteena, seuraavan sukupolven palomuuri/VPN-tuotteena sekä ja tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmänä.

Uusi Stonesoft FW-5206-laite testattiin Ixian Breaking Point FireStorm -testialustalla 119 Gbps:n kaistanleveyteen asti (L3-tasolla) ja 24 miljoonaan samanaikaiseen TCP-yhteyteen asti (L4-tasolla). Korkean suorituskyvyn ansiosta Stonesoft voi nyt suunnata palveluntarjoajien markkinoille, joita tähän asti ovat hallinneet laitteistopohjaiset palomuurit.

 

Lisätietoa Stonesoft Security Engine 5.4 -tuotteesta:

securityengine.stonesoft.com

 

Kuvia Stonesoft 3206- ja 5206-laitteista:

www.stonesoft.com/en/press_and_media/brand_place/appliance_photos/

 

Lisätietoa Stonesoft 5.4 Security Enginestä ja uusista laitteista:  www.stonesoft.com/en/downloads/datasheets/

 

Lisätietoja:

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. 09 476 711
E-mail: antti.kuvaja@stonesoft.com

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.


Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs