Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoftin liikevaihto kasvoi 12 %

Stonesoft

Stonesoftin liikevaihto kasvoi 12 %

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2013 klo 12:57
Julkaisija: Stonesoft

Kyberturvallisuusyhtiö Stonesoft Oyj:n vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen liikevaihto kasvoi 12 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja oli 9,2 MEUR. Tuotemyynti kasvoi 9 % verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon ja oli 5,4 MEUR. Liiketulos oli -2,2 MEUR.

– Vuoden 2013 ensimmäinen neljännes oli voimakkaaseen kasvuun investoinnin aikaa. Suunnitellusti ja strategian mukaisesti lisäsimme alkuvuoden panostuksia myyntiin, markkinointiin ja tuotekehitykseen. Tämä yhdessä tiettyjen kauppojen siirtymisen kanssa aiheutti heikomman tuloksen, sanoo Stonesoftin toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

Stonesoft laajensi toimintojaan uusille markkinoille, muun muassa Ruotsiin, Portugaliin ja Belgiaan sekä nosti tuotteidensa kilpailukykyä tärkeillä vertikaaleilla kuten julkishallinnossa, telesektorilla sekä puolustusvoimien ja -teollisuuden käytössä. Lisäksi Stonesoft hakee aktiivisesti jakelu- ja OEM-kumppanuuksia internet-ratkaisutoimittajista. Yhtiö vahvistaa tuotteidensa soveltuvuutta kanavakumppani- ja tietoturvapalveluliiketoimintaan (Managed Security Service Provider, MSSP) sekä pilvipalvelujen turvaamiseen.

Stonesoftin kyky hallita hybridiympäristöjä tarjoaa merkittäviä hyötyjä pilvipalveluiden kehittämiseen. Näin erilaiset organisaatiot voivat rakentaa joustavasti ratkaisujaan pilveen esimerkiksi ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta silti tallentaa liiketoimintakriittiset tietonsa omille palvelimilleen ja hyödyntää omia ympäristöjään turvallisesti.

Tutkimusyhtiö Gartner sijoitti tietoturvayhtiö Stonesoftin visionääriksi sekä uusimmassa Magic Quadrant for Intrusion Prevention Systems (IPS)- että palomuuritoimittajien Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls -nelikenttävertailussaan. IPS Magic Quadrant -vertailussa Stonesoft oli ainoa yhtiö, joka oli sijoitettu vertailussa visionäärineljännekseen.

– Ainoa keino pysyä jatkuvasti kehittyvien tietoturvauhkien edellä on panostaa tutkimukseen ja tuotekehitykseen – eli olla visionäärinen. Stonesoft kehittää ratkaisuja, jotka pystyvät turvaamaan ihmishenkiä ja yrityksiä kybermaailmassa. Gartner on vertailussaan antanut meille tunnustusta tästä pyrkimyksestämme, Hiidenheimo sanoo.

 

 

Lisätietoja:

Ilkka Hiidenheimo
Toimitusjohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. (09) 476 711
Sähköposti: ilkka.hiidenheimo(@)stonesoft.com

 

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä kyberturvallisuusratkaisuja, jotka tehostavat tietoturvan hallintaa ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiön ratkaisut on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille, jotka tarvitsevat dynaamista tietoturvaa nopeasti kehittyviä kyberuhkia vastaan.

Stonesoftin tuotetarjonta perustuu kokonaisvaltaiseen Security Engine -ohjelmistoalustaan, joka tukee Stonesoftin seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen- ja evaasionesto- sekä SSL VPN-ratkaisuja. Stonesoft Management Center -hallintatyökalu tarjoaa edistyksellistä tilannetietoisuutta sekä kustannussäästöjä. Stonesoft on jo pitkään tutkinut kyberrikoksissa ja kohdennetuissa verkkohyökkäyksissä käytettäviä kehittyneitä evaasiotekniikoita (AET).

Stonesoftin asiakkaina on yli 6 500 keskisuurta ja suurta organisaatiota ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus alhaisten kokonaiskustannusten, joustavan lisensointimallin ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja: www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs