Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoft tuo tietoturvaa ääriolosuhteisiin

Stonesoft

Stonesoft tuo tietoturvaa ääriolosuhteisiin

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2012 klo 13:00
Julkaisija: Stonesoft

Stonesoft MIL-320- palomuuri-/VPN-laite tuo korkeatasoista suorituskykyä äärimmäisiin lämpötiloihin sekä kosteisiin ja pölyisiin ympäristöihin 

Tietoturvayhtiö Stonesoft on julkistanut uuden sukupolven Stonesoft MIL-320 –palomuuri/VPN-laitteen, joka mahdollistaa korkeatasoisen tietoturvan tuomisen vaativiinkin olosuhteisiin.

Tietoturvaa tarvitaan nykyään yhä enemmän kontrolloitujen datakeskusten ja muiden vakaiden ympäristöjen ulkopuolella. Stonesoft MIL-320 on suunniteltu olosuhteisiin, joihin markkinoilla ei ole aikaisemmin ollut saatavilla tietoturvaratkaisuja. Laite yhdistää huipputasoisen tietoturvan, kehittyneiden evaasiotekniikoiden (advanced evasion techniques, AETs) torjunnan ja suorituskyvyn vankkarakenteisessa ja ympäristösuojatussa paketissa.

Stonesoft MIL-320 on kestävyys- sekä toimintakykysertifioitu ääriolosuhteisiin: kuumiin, kylmiin ja kosteisiin ilmastoihin, mutaisiin ja pölyisiin ympäristöihin sekä sietämään voimakasta tärinää ja iskuja.

Laite on kannettava ja nopeasti käyttövalmis kenttäolosuhteissa tai kiinteästi asennettavissa liikuteltaviin komentokeskuksiin. Laite on saatavilla mustana ja vihreänä.

– MIL-320:n ansiosta turvalliset tietoverkot ovat nyt mahdollisia missä tahansa ja myös olosuhteissa, joissa ne eivät ole aiemmin olleet mahdollisia, toteaa Stonesoftin tuotehallintajohtaja Antti Kuvaja.

– Laite eroaa perinteisestä yritystason palomuuriratkaisusta tärinän-, iskun-, veden- ja pölynkestävyyden ansiosta. Se on toimintakykyinen myös äärilämpötiloissa eli helteessä ja pakkasessa. Voit pudottaa sen helikopterista tai ajaa sen yli tankilla tietoturvan kärsimättä. Lisäksi se päihittää perinteiset ratkaisut tietoturvan tason, keskitetyn hallinnan ja suorituskyvyn ansiosta. MIL-320 on ensimmäinen tuote jossa yhdistyy uusin verkonsuojaustekniikka sekä äärimmäinen fyysinen suojaus, Kuvaja sanoo.

Turvallista viestintää ja MIL-sertifioitua taisteluvalmiutta

Nykyaikaisissa sotilasoperaatioissa tarvitaan yhä enemmän suojattuja tietoverkkoja joukkojen johtamiseen. Stonesoft MIL-320 on vaivattomasti käyttöönotettava ja toimintavalmis tietoturvaratkaisu eri aselajien ja puolustushaarojen vaativiin toiminta- ja johtamisympäristöihin.

MIL-320 tarjoaa huipputason suojaa kehittyneitä verkkohyökkäyksiä vastaan. Se sisältää myös WLAN- ja ad-hoc -solmuverkon tuen, minkä avulla voidaan nopeasti ja vaivattomasti luoda sietokykyiset, vahvasti salatut paikalliset viestintä- ja tiedonsiirtoyhteydet myös  liikkuvien yksiköiden välille.

Kriittisten verkkojen turvaaminen saattaa säästää ihmishenkiä

Teollisuus ja jokapäiväinen elämämme ovat yhä riippuvaisempia digitaalisista resursseista ja tietoverkoista. Erityisesti yhteiskunnalle kriittisiä käyttöhyödykkeitä tuottavan teollisuuden kuten sähkön tai veden tuotannon turvaaminen kyberhyökkäyksiltä voi jopa säästää ihmishenkien menetykseltä.  

Ääriolosuhteisiin suunniteltu Stonesoft MIL-320 soveltuu toimimaan myös myrskyolosuhteissa laivan kannella, väliaikaisilla raja-asemilla, tutkimusasemilla, lainvalvontatehtävissä, massatapahtumissa, maanalaisissa raideyhteyksissä - kaikkialla, missä tietovirran, turvallisuuden sekä yhteiskunnan ja yritysten hyvinvoinnin suojaaminen on välttämätöntä olosuhteista huolimatta.

Tehokasta suojaa kehittyneitä evaasiotekniikoita (AET) vastaan

Stonesoft on kehittyneiden evaasiotekniikoiden pioneeri. Kehittyneet evaasiotekniikat ovat hakkereiden, kyberrikollisten ja valtioidenkin käyttämiä hyökkäystekniikoita, joiden avulla pyritään ohittamaan perinteiset tietoturvalaitteet.

Kaikki Stonesoftin tuotteet hyödyntävät datavuopohjaista normalisointia kaikilla protokollatasoilla, minkä ansiosta ne pystyvät havaitsemaan ja pysäyttämään myös kehittyneitä evaasiotekniikoita hyödyntävät hyökkäykset.

Stonesoft MIL-320 on saatavissa vuoden 2013 alussa.

 

Lisätietoja ja kuvia:

www.stonesoft.com/en/press_and_media/brand_place/appliance_photos/


Antti Kuvaja
Tuotehallintojohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711 
Sähköposti: antti.kuvaja@stonesoft.com

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.


Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs