Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoft tuo markkinoille alan ensimmäisen evaasiontorjuntatuotteen

Stonesoft

Stonesoft tuo markkinoille alan ensimmäisen evaasiontorjuntatuotteen

Tiedote.
Julkaistu: 24.07.2012 klo 11:02
Julkaisija: Stonesoft

Stonesoft tarjoaa myös testityökalun, jonka avulla organisaatiot voivat itse testata tietoturvansa tason kehittyneitä evaasiotekniikoita vastaan

Helsinki – 24. 7.2012 – Stonesoft tuo markkinoille uuden Evasion Prevention System (EPS) –tietoturvatuotteen. EPS:n avulla organisaatiot pystyvät helposti ja tehokkaasti tunnistamaan ja torjumaan niin sanottuja kehittyneitä evaasiotekniikoita (Advanced Evasion Techniques, AETs).

Tietoturvayhteisössä kehittyneitä evaasiotekniikoita pidetään vakavana uhkana. Kehittyneet evaasiotekniikat ovat hakkerointitekniikoita, joissa hyökkääjä pyrkii tietoturvaturatkaisuja “väistelemällä” murtautumaan haluamaansa tietoverkkoon. Stonesoft tiedotti kehittyneistä evaasiotekniikoista vuonna 2010, mutta edelleenkin vain muutama tietoturvayritys on lisännyt ratkaisuunsa torjuntaominaisuuksia niitä vastaan.

EPS on uusi, modulaarinen tietoturvatuote, joka on suunniteltu nimenomaan kehittyneiden evaasiotekniikoiden torjuntaan. EPS:n avulla organisaatiot, joilla ei ole Stonesoftin tietoturvatuotteita, voivat varmistaa, että niiden järjestelmät on suojattu myös kehittyneitä evaasiotekniikoita vastaan.

EPS-tuotetta on testattu menestyksellisesti yli 800 miljoonaa kehittynyttä evaasiotekniikkaa ja niiden yhdistelmiä vastaan. Tuotteen avulla voidaan suojata tietotoverkkoa hyökkäyksiltä, joissa käytetään kehittyneitä evaasiotekniikoita. Tämä on erityisen tärkeää organisaatioille, joilla on riski joutua potentiaalisia kyberrikollisten, hakkereiden tai haktivistien kohteeksi.

“Valtaosa tietoturvatuotteista epäonnistuu testeissä, kun vastassa ovat kehittyneet evaasiotekniikat. Näin ne jättävät ovet avoimiksi hakkereille. Kun yhä useammat organisaatiot joutuvat tietomurtojen kohteeksi, on selvää, etteivät perinteiset tunkeutumisen havainnointi- ja estoratkaisut ja palomuurit riitä”, toteaa Stonesoftin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

“Kun kyse on liiketoimintaan liittyvästä tiedosta ja järjestelmistä, hallintaverkoista, kansallisesta  turvallisuudesta sekä niiden kriittisestä infrastruktuurista, tarvitaan myös kustannustehokkaat työkalut kehittyneitä evaasiotekniikoita vastaan. EPS ei vaadi aiempien investointien uusimista, vaan sitä voi käyttää jo olemassa olevien tietoturvatuotteiden kanssa. Näin ollen se sopii kaikille organisaatioille”, Hiidenheimo sanoo.

Evader-testaustyökalun avulla organisaatiot voivat itse testata evaasiotorjuntansa tason
Stonesoft julkisti Black Hat –tapahtumassa myös maailman ensimmäisen kehittyneiden evaasiotekniikoiden testityökalun, Evaderin. Evader on ohjelmistopohjainen työkalu, jonka avulla organisaatiot voivat itse testata, pystyvätkö kehittyneet evaasiohyökkäykset ohittamaan niiden tietoturvajärjestelmät. Tuotteen voi ladata maksutta käyttöön osoitteesta: evader.stonesoft.com

“Tietoturvayritykset ovat laiminlyöneet kehittyneitä evaasiotekniikoita hyödyntävien hyökkäysten aiheuttamat ongelmat jo vuosia,” toteaa Glamorgan yliopiston professori ja AET-asiantuntija Andrew Blyth. “Stonesoftin maksuttoman Evader-testityökalun ansiosta kehittyneiltä evaasiotekniikoilta suojautuminen on nyt mahdollista kaiken kokoisille organisaatioille. Toivottavasti tämä rohkaisee koko tietoturva-alaa tekemään yhteistyötä ja tutkimaan kehittyneitä evaasiotekniikoita perusteellisemmin.”

“Tarjoamalla testityökalun ilmaiseksi annamme organisaatioille saman verran tietoa kuin mitä nykypäivän taitavilla hakkereilla on. Näin organisaatiot pystyvät itse testaamaan omat tietoturvariskinsä”, Hiidenheimo sanoo.

Lisää tietoa kehittyneistä evaasiotekniikoista: aet.stonesoft.com
Lisää tietoa Evader-testausohjelmasta: evader.stonesoft.com

Lisätietoja:
Juha Kivikoski


Operatiivinen johtaja 


Stonesoft Oyj


Puh. +358 40 5180 999


Sähköposti: juha.kivikoski@stonesoft.com


Stonesoft Oyj
Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.
Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs