Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoft Oyj:n tuotemyynnin ja liikevaihdon kasvu jatkuu

Stonesoft

Stonesoft Oyj:n tuotemyynnin ja liikevaihdon kasvu jatkuu

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2012 klo 12:35
Julkaisija: Stonesoft

Helsinki 19.10.2012 – Vuoden 2012 kolmannella neljänneksellä Stonesoft Oyj:n liikevaihto kasvoi 16 % ja tuotemyynti 20 % verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon. Kasvu on jatkunut jo kahden vuoden ajan. Liiketulos oli +0,1 miljoonaa euroa. Yhtiö jatkoi panostusta tulevaisuuden kasvun nopeuttamiseen.

Liikevaihdon kasvu oli oletettua alhaisempi johtuen joidenkin asiakkaiden ostopäätösten siirtymisestä. Tämä on normaalia vuosineljännesten välistä vaihtelua.

Stonesoft julkaisi evaasiotekniikoiden testityökalun Evaderin sekä ja maailman ensimmäisen Evasion Prevention System (EPS) -evaasiontorjuntatuotteen heinäkuussa 2012. Evasion Prevention System on helposti käyttöön otettava ja tehokas ratkaisu kehittyneiden evaasioiden havainnoimiseen ja niiltä suojaamiseen.  Evader on ohjelmistopohjainen työkalu, jonka avulla organisaatiot voivat itse testata, pystyvätkö kehittyneet evaasiohyökkäykset ohittamaan niiden tietoturvajärjestelmät. Tähän mennessä jo tuhannet organisaatiot ovat ladanneet Evaderin.

Tutkimusyhtiö Gartner sijoitti Stonesoftin visionääriksi uusimmassa tunkeutumisen havainnointi- ja estolaitteiden Magic Quadrant for Intrusion Prevention Systems (IPS) -vertailussaan. Lisäksi Stonesoftin tunkeutumisen havainnointi- ja esto- eli IPS-tuote menestyi erinomaisesti NSS Labsin testeissä.

– Olemme jatkaneet keskustelua kyberturvallisuudesta nostamalla esiin faktoja kyberriskeistä ja tietoturvaongelmista. Digimaailman rikollisuus on yksi nopeimmin kasvavia rikollisuuden aloja. Lisäksi valtiollinen kilpavarustelu on tällä hetkellä hyvin voimakasta. Tehokkaiden, dynaamisten tietoturvatuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti myös kyberuhkien myötä, kertoo Stonesoftin toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

Lisätietoja:

Ilkka Hiidenheimo
Toimitusjohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. (09) 476 711
Sähköposti: ilkka.hiidenheimo@stonesoft.com

Mikael Nyberg
Talousjohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. (09) 476 711
Sähköposti: mikael.nyberg@stonesoft.com

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.


Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs