Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stonesoft jatkaa vahvaa kasvuaan

Stonesoft

Stonesoft jatkaa vahvaa kasvuaan

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2012 klo 13:32
Julkaisija: Stonesoft

Menestystä kansainvälisissä testeissä, uusia ratkaisuja evaasioiden torjuntaan sekä vahvistusta kyberturvallisuusosaamiseen

Helsinki – 10.8.2012 – Stonesoft Oyj:n tuotemyynti kasvoi 62 prosenttia ja liikevaihto 40 prosenttia huhti–kesäkuussa 2012 verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon. Liiketulos oli -0,4 miljoonaa euroa, mikä on 0,3 miljoonaa euroa parempi kuin edellisvuoden vastaavalla jaksolla. Yhtiö jatkoi voimakasta panostusta tulevaisuuden kasvun nopeuttamiseen.

Stonesoftin ratkaisut menestyivät jälleen kansainvälisissä testeissä ja tutkimuksissa. NSS Labsin viimeisimmässä tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmien testissä Stonesoftin IPS-1302-ratkaisu tarjosi täydellisen suojan evaasioita vastaan tuotantoympäristöä vastaavissa olosuhteissa pienin kokonaiskustannuksin. Myös tuotteen toimintavarmuus ja luotettavuus saivat testeissä erinomaiset tulokset. Lisäksi tutkimusyhtiö Gartner sijoitti Stonesoftin visiönäärien luokkaan tunkeutumisen havainnointi- ja estolaitteiden Magic Quadrant -nelikenttävertailussaan.

Toisella kvartaalilla Stonesoft toi markkinoille uuden testityökalun evaasiotekniikoita vastaan (Evader) sekä alan ensimmäisen evaasiontorjuntatuotteen (Evasion Prevention System, EPS). Evader-testityökalun avulla organisaatiot voivat itse todentaa useimpien käytössä olevien kilpailevien ratkaisujen kykenemättömyyden suojata evaasioita vastaan. EPS puolestaan on uusi, modulaarinen tietoturvatuote, joka on suunniteltu nimenomaan kehittyneiden evaasiotekniikoiden torjuntaan. Ratkaisut ovat osa Stonesoftin filosofiaa, jonka mukaan verkon tietoturva on dynaaminen alue ja tietoturvaratkaisujen on pystyttävä mukautumaan uusiin haasteisiin ja pysyttävä jatkuvasti kehityksen kärjessä.

– Kyberturvallisuudesta on tullut globaalisti yksi julkisen keskustelun tärkeimmistä aiheista, ja haluamme vahvistaa asemaamme alan johtavana asiantuntijana. Nimitimme sotatieteiden tohtori Jarno Limnéllin Cyber Security -johtajaksi kehittämään strategiaamme ja liiketoimintaamme tällä alueella, kertoo Stonesoftin toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

– Vahva kasvu ja kansainvälinen menestys osoittavat, että ratkaisumme toimivat. Olemme menossa oikeaan suuntaan, jatkaa Hiidenheimo.

 

Lisätietoja:

Ilkka Hiidenheimo
Toimitusjohtaja
Stonesoft Oyj
Puh: (09) 476 711
E-mail: ilkka.hiidenheimo@stonesoft.com

Mikael Nyberg
Talousjohtaja
Stonesoft Oyj
Puh: (09) 476 711
E-mail: mikael.nyberg@stonesoft.com

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.


Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs