Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Stage142 kokoaa pelifanit pääkampukselle viikonloppuna

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Stage142 kokoaa pelifanit pääkampukselle viikonloppuna

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2013 klo 10:55
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Stage142 on Keski-Suomen suurin verkkopelitapahtuma, joka järjestetään nyt neljättä kertaa 22.3.-24.3. Konepaikkoja on viime vuodesta lisätty. Tänäkin vuonna täyteenvaratussa tilaisuudessa osallistujia on 218.

Tietokonepelien ohella Stage142 tarjoaa aikaisempaa enemmän konsolipelejä.

Tapahtumaan osallistuvat nuoret pelaavat viikonlopun tietokonepelejä Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen ruokalan tiloihin (Rajakatu 35) rakennetussa pelisalissa sekä yksin että joukkueissa. Osallistuja ovat yleensä 15–27 -vuotiaita. Järjestäjät ovat valinneet kisassa pelattavat pelit ennakkokyselyn perusteella.

– Alan harrastajien kiinnostukset olivat aika ennakoitavissa, yleensä on selkeästi havaittavissa ne pelit, mitkä milloinkin ovat in, kertoo tietojenkäsittelyä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opiskeleva ja tapahtumaa koordinoiva Ville Eerola.

Vaikka uusia pelejä tulee paljon, tietyt pelit pysyvät markkinoilla useita vuosia. Tällaisia ovat esimerkiksi League of Legends ja Starcraft 2, jotka edustavat strategiapelejä.

– Rakenna ja tuhoa -meininkiä, täydentää tapahtuman markkinoinnista vastaava opiskelija Aki Hänninen.

Jo 2000-luvun alusta alkaen ovat Counter Strike ja sen eri variaatiot olleet suosittuja. Kyseessä on perinteinen first person shooter -peli, joka ei tunnu kadottavan hohtoaan vuosienkaan jälkeen.

– Kotona yksin pelaamisen sijaan tämä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden pelata yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa, osallistua kilpailuihin ja voittaa hienoja palkintoja. Tapahtumassa on aina ollut loistava tunnelma ja paljon myös leikkimielistä oheistapahtumaa, Eerola kuvaa.

Tapahtuma on päihteetön ja suositusikäraja on 15 vuotta. Tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opiskelijat. Ohjelma alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 13.00.

Lue lisää:http://stage142.fi/

Lisätietoja:
Ville Eerola, 040 736 1584 sekä Aki Hänninen, 040 964 1714, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs