Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Sony Xperia - Koe viestinnän tulevaisuus

Data-Info Oy

Sony Xperia - Koe viestinnän tulevaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Data-Info Oy

 

Uskomattomia asioita tapahtuu ympärillämme jokaisen päivän jokaisena minuuttina. Laajentamalla viestintämahdollisuuksia voimme auttaa sinua kokemaan ja jakamaan enemmän kuin ennen.


Sonyn tehokkuus työkäytössä

Hallitse saumattomasti työtä ja yksityiselämää missä ja milloin tahansa Xperian™ yrityskäyttöön kehittämillä älypuhelimilla. Xperian hienostuneen suunnittelun takaa löytyvät uusimmat tietoturvallisuuteen ja älypuhelimien käyttöön liittyvät sovellukset sekä Sonyn luotettu tuki.

Kaikki, mitä tarvitset työskennelläksesi älykkäämmin

Akun keston ja terävien näyttöjen ansiosta Xperia-yritysälypuhelimet ja -tablet-laitteet edustavat parasta Sonya koko päivän ajan, joka päivä. Saumattomasti toimivat sovellukset ja erinomaiset jakamismahdollisuudet lisäävät tuottavuutta ja tehokkuutta. Mikä tärkeintä, käytössäsi on kestävä ja turvallinen Android-järjestelmä, jota tukevat Sony Mobile -parannukset.

Tietoturva

Työskentele suojassa Sonyn turvallisten yritysratkaisujen avulla. Mobiililaitteiden tietoturva on yrityksen kannalta ratkaisevan tärkeää. Näin ollen Sonyn Xperia-yritysälypuhelimet suojaavat viestinnän ja tallennetut tiedot. Android™-tietosuojamallin ja Sony Mobile -parannusten avulla pystymme tarjoamaan turvallisen alustan yritystoimintaan. Lisäksi, jos laite katoaa tai varastetaan, sen sisältämät tiedot voidaan pyyhkiä etäältä käyttämällä my Xperia palvelua.

Pidä yhteyttä pidempään

Xperia X Series -laitteissa on innovatiivinen, jopa kaksi päivää kestävä akku, joten olet vapaa kokemaan entistäkin enemmän. Jotta puhelin pysyisi vauhdissa vieläkin pidempään Qnovo Adaptive Charging -lataus takaa kaikkien aikojen pisimmän akun käyttöiän.

Xperia sopii kaikenlaisille käyttäjille. Valitse omasi >>

 

Sony julkaisi viime viikolla uutuusmallinsa Xperia tuoteperheeseen. Nämä upeat uutuudet nyt ennakkotilattavissa portaalistamme. 

 

 

 

 

 

DataInfo Asiakaspalvelu 

Palvelemme Teitä: laskutus- ,tilaus-, toimitus-, DataInfo yritysportaali-, tuote- ja palveluasioissa, arkisin klo 8-16.00
Sähköpostitse: asiakaspalvelu@datainfo.fi
Puhelimitse: 0600-16171 (pvm/mpm)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs