Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Samsungin uusi sovellus tekee pilvitulostuksesta helppoa

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusi sovellus tekee pilvitulostuksesta helppoa

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2015 klo 10:08
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung Cloud Print™-sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille

Espoo – 23. kesäkuuta 2015 – Samsung julkaisee ilmaisen Samsung Cloud Print™ -sovelluksen, joka mahdollistaa nopean ja helpon tulostamisen ilman pääsyä yrityksen sisäverkkoon. Näin pystytään toettamaan esimerkiksi yrityksen vierailijatulostus ilman lisäkustannuksia. Pilvipalveluun yhdistäen tulostaminen onnistuu suoraan puhelimesta kotona, toimistolla tai kesämökiltä.

– Ihmiset haluavat yhä useammin tulostaa suoraan matkapuhelimestaan. Samsung Cloud Print mahdollistaa mobiilitulostuksen myös ilman tietokonetta ja kaukana itse tulostimesta, sanoo Samsungin Enterprise Business myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Ei tarvetta rekisteröitymiseen
Uusi sovellus pystyy tulostamaan jopa 16 megatavun kokoisia tiedostoja, joten tulosteiden laatu on varmasti hyvä, ja ratkaisu sopii eri käyttötarkoituksiin. Sovelluksen asentaminen ja tulostimen yhdistäminen hoituu muutamalla painalluksella. Ladattuaan sovelluksen Google Play- tai App Store -kaupasta, käyttäjä syöttää sovellukseen puhelinnumeronsa ja sen jälkeen älypuhelimen voi yhdistää tulostimeen NFC-yhteyden avulla.

Sovellus ei tee tulostamisesta vain helpompaa ja nopeampaa, vaan myös turvallisempaa. Dokumentin voi helposti tallentaa pilvipalveluun myöhempää tulostamista varten. Tämän ansiosta käyttäjän ei tarvitse tallentaa tiedostoa omalle tietokoneelleen. Useimmilla Samsungin tulostimilla skannatut sivut voi myös tallentaa pilvipalveluun, jolloin niitä voi tarkastella sovelluksen avulla.

Samsung Cloud Print toimii yleisimpien tiedostomuotojen kanssa. Lisätietoja: www.samsungcloudprint.com.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Ossi Luomamyyntipäällikkö, enterprise business, ossi.luoma@samsung.com, p. 040 541 4023

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs