Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Samsung esittelee palvelinkeskuksiin suunnitellun SSD-malliston

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittelee palvelinkeskuksiin suunnitellun SSD-malliston

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2014 klo 12:04
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Helsinki 26. kesäkuuta – Samsung esittelee uuden 845DC EVO -SSD-malliston, joka tarkoitettu palvelinkeskusten käyttöön. Uutuus-SSD:t kestävät luotettavasti jatkuvia kirjoitustehtäviä minimaalisen pienellä saantiviiveellä. Ne tarjoavat erinomaisen nopeuden ja luettavuuden[MR1]  muun muassa videostriimaus- ja web-palvelinkäyttöön.

Uudessa SSD-mallistossa on käytetty uutta, 10 nanometrin valmistusprosessilla valmistettua 3-bit NAND-flash -muistia. Käytetty muisti, firmware-ohjelmisto ja SSD-ohjain perustuvat yrityskäyttöön suunniteltujen PM853T-SSD-levyjen tekniikkaan, jonka yhteensopivuutta on testattu johtavien palvelinjärjestelmien kanssa.

845DC EVO SSD on ihanteellinen tallennusratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten tietojärjestelmiin ja palvelinkeskuksiin.

– Älylaitteet käyttävät jatkuvasti enemmän verkosta ladattua dataa. SSD-tekniikka on tehokas keino nopeuttaa datan toimittamista käyttäjille. Samsungin uusi SSD-mallisto vastaa markkinoiden uusiin vaatimuksiin tarjoamalla samassa paketissa erinomaista luotettavuutta, minimaaliset saantiviiveet ja pienen energiankulutuksen, toteaa Samsungin tallennusratkaisujen myyntipäällikkö Thomas Karlsson.


Uusi Samsung 845DC EVO on saatavilla kokoluokissa 240 GB, 480 GB ja 960 GB. Malliston levyissä on 530 MB/s -lukunopeudet ja 87000 IOPS-lukemat (random read). Levyissä on takuu, joka kattaa 600 TBW-tason (Terabytes Written).

Aktiivinen energiankulutus on noin 4 wattia, mikä vastaa 25 prosenttia kiintolevytekniikan kulutuksesta. 845DC EVO -tuotteet ovat saatavilla kesäkuussa ja niiden suositushinnat ovat:

240 GB: 196 €

480 GB: 370 €

960 GB: 740 €

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista:www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs