Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Ryhmittymä Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj valtionhallinnon tieto-turvaohjelmistojen toimittajaksi

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Ryhmittymä Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj valtionhallinnon tieto-turvaohjelmistojen toimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2016 klo 10:00
Julkaisija: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden tietoturvaohjelmistojen toimittajaksi Ryhmittymän Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj. Sopimus on kolmivuotinen ja se sisältää mahdollisuuden kahden vuoden lisäoptioon.

Sopimuksen myötä valtionhallinnon organisaatioiden käyttöön tulee F-Securen tietoturvatuotteet työasemille, palvelimille sekä mobiililaitteille.

”Nyt tehty sopimus tuo kustannussäästöjä valtionhallinnon ICT-kustannuksiin. Sopimuksen mukaiset tietoturvaohjelmistot otetaan käyttöön Valtorin tuottamassa Päätelaitepalvelu Valtissa. Lisäksi uuden sopimuksen mukaiset hinnat tulevat voimaan niillä virastoilla, jotka käyttävät jo nyt F-Securen tietoturvatuotteita. Palvelu sisältää myös mobiililaitteiden virustorjunnan”, kertoo tuotantojohtaja Seppo Mellas Valtorista.

”Sopimus on luonnollinen jatke pitkään jatkuneelle valtionhallinnon ja F-Securen väliselle yhteistyölle kyberturvallisuuden kehittämisessä. Suomalaisina toimijoina voimme yhdessä varmistaa kyberuhkien torjuntaan liittyvän teknologian ja palveluiden, kuten haittaohjelma-analyysin ja asiantuntijatuen laadun kaikissa olosuhteissa”, toteavat vanhempi tietoturvakonsultti Erkki Mustonen F-Securesta ja myyntijohtaja Lasse Katajamäki Kupari Datasta.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuotantojohtaja Seppo Mellas
p. 0400 504205, etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Ryhmittymä Kupari Data Oy ja F-Secure Oyj

Myyntijohtaja Lasse Katajamäki
p. 050 3725095, etunimi.sukunimi[at]kuparidata.fi

Vanhempi tietoturvakonsultti Erkki Mustonen
p. 0400 602046, etunimi.sukunimi[at]f-secure.com

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen. Valtorin vastuulla on noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista. Valtorissa työskentelee noin 1000 ict-ammattilaista. Lisätietoja: www.valtori.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs