Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Red Hat Nordic palkitsi Ixonosin pilvipalvelun vuoden kanavaprojektina

Ixonos

Red Hat Nordic palkitsi Ixonosin pilvipalvelun vuoden kanavaprojektina

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Ixonos

HELSINKI, FINLAND – Ixonos Elastic Cloud™ ‑alustan kaupallinen käyttöönotto on tuonut Ixonosille Channel Project of The Year ‑palkinnon. Red Hatin pohjoismainen johto jakoi palkintoja Tukholmassa pidetyssä gaalassa. Red Hatin arvostettuja palkintoja myönnetään johtaville IT-yrityksille, jotka erottuvat erinomaisilla saavutuksillaan. Ehdolla parhaan kanavakumppanin palkintoa varten oli ruotsalaisia, norjalaisia, suomalaisia ja tanskalaisia IT-palveluntarjoajia.

Ixonosin palkittiin luovaa ajattelua ja määrätietoista ongelmanratkaisua osoittavista saavutuksistaan. ”Ixonos on aukonut aivan uusia uria ja implementoinut Red Hat ‑ratkaisuja menestyksekkäästi ja innostavasti”, kommentoi Markus Pekkarinen, Red Hatin Sales Manager Finland & Baltic. ”Ixonosin itsepalveluportaalissa asiakkaat voivat luoda omia virtuaalikoneita ja käyttövalmiita sovellusalustainstansseja, joita käyttäen ohjelmia voidaan suorittaa pilvessä”, Pekkarinen jatkaa. Esikonfiguroitujen sovelluspalvelinten tilaaminen on helppoa eikä edellytä hankalia lisenssijärjestelyjä. ”Ixonosin malli on erittäin innovatiivinen: se tuo pilviasiakkaiden käyttöön modernin kolmitasoarkkitehtuurin automaattisine klusterointeineen ja kuormantasauksineen”, Pekkarinen huomauttaa.

”Olemme mielissämme siitä, että Red Hat antaa tunnustusta arvolle, jonka olemme kyenneet tuomaan asiakkaillemme Red Hatin teknologiaa käyttävän Ixonos Elastic Cloud ‑alustan avulla”, toteaa Ixonosin Teppo Kuisma, Vice President, Online Solutions. ”Yritykset Suomessa ja muualla Euroopassa nauttivat Ixonos Elastic Cloudin skaalautuvuudesta ja kustannustehokkuudesta. Kehitämme alustaa jatkuvasti, ja tulemme lisäämään siihen uusia, innostavia ominaisuuksia, kuten dynaamiset klusterit ja reaaliaikaisen palvelutasoraportoinnin.”

Ixonos Elastic Cloud, Pohjois-Euroopan ensimmäinen Red Hatin sertifioima pilvi, on vaativaan yrityskäyttöön suunniteltu yksityinen pilvipalvelu, joka mahdollistaa sovellusten ja verkkopalvelujen nopean kehittämisen, testaamisen ja toimituksen.

                                                                                                                                                                                                               

Lisätietoja antavat:

 

Ixonos:

  • Teppo Kuisma, Vice President, Online Solutions, puh. +358 50 581 4075, teppo.kuisma@ixonos.com
  • Simo Nurmi, Head of operations, Cloud, puh. +358 50 387 0424, simo.nurmi@ixonos.com

Red Hat:

  • Markus Pekkarinen, Sales Manager, Finland, puh. +358 40 569 4030, markus.pekkarinen@redhat.com

 

 

Linkkejä:      Ixonos Elastic Cloud™ »               Ixonos Elastic Cloud tuotesivusto >>             Red Hat >>

Ixonos on luova mobiiliratkaisujen tuottaja. Kehitämme päätelaitteissa ja mobiilipalveluissa käytettäviä langattomia teknologioita, ohjelmistoja ja ratkaisuja. Suunnittelemme yhdessä asiakasyritystemme kanssa tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat kuluttajille ylivertaisia mobiileja käyttökokemuksia. Parannamme asiakasyritystemme kilpailukykyä luomalla ylivertaisia käyttökokemuksia ja lyhentämällä laitteiden ja palveluiden markkinoilletuontiaikaa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa, Saksassa, Slovakiassa, Tanskassa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Ixonos Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Ixonosin liikevaihto vuonna 2011 oli 81,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,9 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs