Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Proact toimittaa Digitalle tallennusjärjestelmän mediatiedostoja varten

Proact Finland Oy

Proact toimittaa Digitalle tallennusjärjestelmän mediatiedostoja varten

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Proact Finland Oy

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact toimittaa Digitalle tallennusjärjestelmän mediatiedostojen käsittelyyn. Digita tarjoaa laajaan verkkoinfrastruktuuriin perustuvia palveluja sekä tv-, radio ja internet-palveluja.

Media-alan murros oli yhtenä syynä tehdylle investoinnille.

”Palvelemme mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita, joten käsittelemme paljon mediatiedostoja. Nyt kaipasimme uudelta tallennusjärjestelmältä muun muassa entistä tehokkaampia ratkaisuja suurten tiedostojen käsittelyyn”, Digitan IT Platform Manager Jussi Haapiainen toteaa.

Vaatimukset Digitan asiakkailleen tarjoamille verkkoinfrastruktuuripalveluille ovat kovat. Siksi yrityksen IT-järjestelmien on oltava luotettavia. ”Digita tarvitsee korkean käytettävyyden järjestelmiä, koska heidän palvelunsa ovat kriittisiä jatkuvan käytön palveluita. Infran on siis oltava koko ajan käytettävissä”, Proactin Account Manager Marko Peltola sanoo.

Projektissa Digitan tallennusinfra päivitettiin siten, että yritys voi vastata yhä nopeammin, joustavammin ja tehokkaammin tuleviin liiketoiminnan tarpeisiin. Päämääräksi asetettiin tallennusjärjestelmäarkkitehtuurin rakentaminen pitkän aikavälin ratkaisuksi, joka laajenee ja kasvaa tarpeen mukaan. Näin arkkitehtuuri ei rajoita Digitan liiketoiminnan kehitystä.

Digita turvaa suomalaisten tasapuolisen tiedonsaannin vastaamalla koko maassa tv- ja radio-ohjelmien välittämisestä. Samalla se tarjoaa muita langattoman tiedonsiirron palveluita, suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää radio- ja televisioverkkoja sekä vuokraa laite- tai mastotilaa.

 

Lisätietoja:

Account Manager Marko Peltola, Proact, puh. 0400 894 500, marko.peltola@proact.fi

Platform Manager Jussi Haapiainen, Digita, puh. 020 411 711, jussi.haapiainen@digita.fi

Proact on Euroopan johtava riippumaton datacenter-integraattori. Toimitamme ratkaisut kaikkiin konesaleissa tunnettuihin haasteisiin. Me tunnemme tiedon tallennuksen, varmistuksen ja arkistoinnin ja käsittelyn sekä konesalien verkkoratkaisut, tietoturvan ja kattavat palvelut. Johtavat teknologiat sekä korkeimmat sertifioinnit takaavat asiakkaillemme kustannustehokkaimmat ratkaisut ja palvelut. Vastaamme yli 70 petatavun datamäärän hallinnasta omassa pilvessämme ja olemme toimittaneet lähes 4000 ratkaisua ympäri maailmaa.

Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 41 henkilöä. Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 660 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Saksassa, Belgiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Konsernin liikevaihto 2014 oli noin 253 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs