Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Premekon virtaviivaistaa toimintaansa Epicor ERPin avulla

Epicor Software Finland Oy

Premekon virtaviivaistaa toimintaansa Epicor ERPin avulla

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Moderni ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä vauhdittaa kasvua

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation on lisännyt Epicor ERP -asiakasluetteloonsa suomalaisen metallialan yrityksen Premekonin, joka on erikoistunut teollisuuden hoitotasojen sekä porrastornien valmistukseen.

Premekon kävi valintaprosessissaan läpi useita toimittajia ja huomasi Epicorin sopivan parhaiten heidän tarpeisiinsa. Heitä miellytti erityisesti järjestelmän helppokäyttöisyys sekä joustavuus ja mukautuvuus.
– Olemme viime aikoina investoineet paljon tuotannon automatisointiin ja tuotantolaitteisiin. Nyt oli sopiva aika panostaa myös toiminnan ohjaukseen ja IT-järjestelmään, jotta saamme myös tämän puolen vastaamaan nykyajan haasteita. Uskomme, että modernilla järjestelmällä voimme tehostaa toimintaa kaikilla yrityksen osa-alueilla ja kehittää toimintaamme edelleen, kertoo Premekonin liiketoimintajohtaja Ville Immonen.

– Premekon kuuluu suomalaisiin tuotannon ja metallialan yrityksiin, jotka hyötyvät merkittävästi modernin ja joustavan ERP-ratkaisun käyttöönotosta. Epicor ERP:n avulla he voivat virtaviivaistaa tuotantoprosessiaan ja tehostaa kansainvälistymistään, kertoo Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.

Premekon on yksityisessä omistuksessa oleva metallialan yritys, jonka erikoisalaa ovat hoitotasojen kokonaistoimitukset: mittatilaustyönä 3D-suunnittelusta asennukseen. Sen asiakkaisiin kuuluu useita johtavia teollisuusyrityksiä ja teollisuuden laitevalmistajia. Premekon on toimittanut tuotteitaan yrityksille Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti

Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:

Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

 

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail,
 @Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs