Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Pohjoismaiden johtava IT-palvelujen kokonaistoimittaja SYSteam osti rakennusalan ohjelmistotalo Jydacomin

SYSteam Business Solutions Oy

Pohjoismaiden johtava IT-palvelujen kokonaistoimittaja SYSteam osti rakennusalan ohjelmistotalo Jydacomin

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2011 klo 10:16
Julkaisija: SYSteam Business Solutions Oy

SYSteam osti rakennusalan ohjelmistotalo Jydacomin
- Toimialatuntemuksen ja projektiosaamisen yhdistäminen parantaa molempien yritysten kilpailukykyä

Pohjoismaiden johtava IT-palvelujen kokonaistoimittaja SYSteam on ostanut rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmiä tuottavan Jydacom Oy:n koko osakekannan. Jydacom jatkaa nykyistä liiketoimintaansa itsenäisesti, ja sen yli 30 rakennus- ja IT-alan ammattilaista jatkavat työsuhteessaan vanhoina työntekijöinä. Kauppahintaa ei julkisteta.

Kauppa on osa SYSteamin pohjoismaista kasvustrategiaa. SYSteam etsii aktiivisesti ydinliiketoimintaansa vahvistavia paikallisia vaihtoehtoja, sillä markkinoilla odotukset yhdestä vastuullisesta kokonaistoimittajasta ovat kasvamassa. Laajempi tarjoama sekä toimiala- ja projektitoimitusten osaamisen yhdistäminen suurissa pohjoismaisissa asiakkuuksissa parantaa molempien yritysten kilpailukykyä.

Jo 30 vuotta IT-alalla toimineella Jydacomilla on yli 600 asiakasta rakennusalalla, ja sen liikevaihto oli vuonna 2010 noin 3,5 miljoonaa euroa. Jydacomin asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Consti Yhtiöt, Lujatalo Oy ja Peab Oy. Kehitystyössä yritys on panostanut erityisesti tarjouslaskennan ja tuotannon seurannan prosesseihin rakennusalan toteuttajaorganisaatioille. Tavoitteena on siirtää asiakkuudet SaaS-palveluihin seuraavan parin vuoden kuluessa.

"Jydacom on hyvin hoidettu yritys. Johto on rakentanut määrätietoisesti toimintaa ja yritys on kasvanut kannattavasti. Jydacom on lisäksi keskittynyt kehittämään yhdelle toimialalle standardoitua järjestelmää. Kaupan avulla saamme vahvaa osaamista Keski-Suomeen, ja voimme palvella asiakkaitamme lähellä heitä", toteaa SYSteamin maajohtaja Staffan Eriksson.

"Kauppa antaa meille mahdollisuuden kehittää tuotteitamme edelleen. Tuotteemme perustuvat Microsoft NAV -toiminnanohjaukseen. SYSteam tuntee Microsoftin ratkaisut perusteellisesti, mitä voimme hyödyntää isompien asiakkuuksien ja usealla toimialalla toimivien asiakkaidemme palvelemisessa. SYSteamin tuella voimme laajentaa toimialaratkaisumme tarjontaa muihin Pohjoismaihin", Jydacom Oy:n toimitusjohtaja Tuula Pitkänen sanoo.

SYSteam on osa EDB Ergo Groupia, joka on Pohjoismaiden toiseksi suurin IT-palvelutalo ja kokonaisratkaisujen toimittaja. Yrityskauppa astui voimaan 31. päivänä toukokuuta 2011. SYSteam ja Jydacom ovat molemmat Microsoftin Gold-kumppaneita.


Lisätietoja:

SYSteam Business Solutions Oy
Maajohtaja Staffan Eriksson        
puh. 020 754 4250        
staffan.eriksson (at) systeam.fi

Jydacom Oy
Toimitusjohtaja Tuula Pitkänen
puh. 040 450 3855
tuula.pitkanen (at) jydacom.fi

 

SYSteam on osa Pohjoismaiden johtavaa IT-alan konsernia EDB Ergo Groupia, jolla on 10 000 työntekijää ja toimintaa 135 paikkakunnalla 16 eri maassa. Suomessa SYSteam on asiakkaiden IT-järjestelmien suunnittelu-, käyttöönotto-, ylläpito- ja jatkokehityskumppani, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa. SYSteam on pohjoismaiden suurimpia Microsoft Dynamics -kumppaneita. Lisätiedot: www.systeam.fi. Jydacom Oy on tuottaa rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmää pääosin SaaS-palveluna. Asiakaskunta koostuu yli 600 rakennusalan toteuttajaorganisaatiosta. Yrityksen päätoimipaikka on Jyväskylässä, henkilöstöä on noin 30 ja budjetoitu liikevaihto 2011 noin 4,1 miljoonaa euroa. Lisätiedot: www.jydacom.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs