Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » “Outsourcing for Business Growth” -seminaari Innopolissa 6.4.2011

ScienceSoft

“Outsourcing for Business Growth” -seminaari Innopolissa 6.4.2011

Kutsu.
Julkaistu: 08.03.2011 klo 11:01
Julkaisija: ScienceSoft

TIEDOTE    8.3.2011

ScienceSoft Oy

“Outsourcing for Business Growth” -seminaari Innopolissa 6.4.2011

Ohjelmistokehityspalveluita tarjoava ScienceSoft Oy järjestää ”Outsourcing for Business Growth” -ammattilaisseminaarin Espoon Technopolis Innopolissa keskiviikkona 6.4.2011 kello 8-13.


Seminaari on tarkoitettu ICT-organisaatioille ja kaikille, jotka haluavat oppia lisää ulkoistamisesta, sen hyödyistä ja haitoista sekä ulkoistamisesta jo kokemusta saaneille, jotka haluavat hallita ulkoistusprosessejaan ja yhteistyötä paremmin. Seminaarin puhujina on kokeneita ICT-alan asiantuntijoita mm. Itellasta, Tiedosta ja Aalto-yliopistosta, joiden esityksissä keskitytään ulkoistamiseen keinona kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa. Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta.

Seminaariesitykset ovat englanninkielisiä:
Outsourcing Challenges in General - Juhani Strömberg, Senior Vice President, Strategy and Development, Itella Corporation
Customer Driven Global Delivery at Tieto - Christian Hofmann, Vice President, Global Delivery & Quality, Tieto Corporation
Outsourcing in Software Development - Finnish Software Industry Surveyed - Mikko Rönkkö, Research Manager, Aalto University
Experiences of Product Development with Nearshore Resources - Joni Rannila, Chief Technical Officer, Valuatum Oy
How to Develop a True Partnership with an Outsourcing Company - Nikolay Kurayev, Chief Executive Officer, ScienceSoft, Inc.


Esitysten jälkeen tarjotaan verkostoitumislounas.

”IT-palveluiden alihankinta tarjoaa lukuisia etuja. Yhtäältä kyseessä on monimutkainen hankintaprosessi vaatien erinomaisia johtamistaitoja, toisaalta edellytetään vahvaa kaupallisten ehtojen huomioon ottamista. Uskon, että ”Outsourcing for Business Growth” -seminaarimme avaa uusien mahdollisuuksien maailman suomalaisille IT-alan kasvuyrityksille ja auttaa välttämään mahdolliset sudenkuopat”, kommentoi ScienceSoft Oy:n toimitusjohtaja Akif Ali.


Ohjelman yksityiskohdat ja muut lisätiedot sekä ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu verkkosivujen kautta: http://www.scnsoft.com/seminar_description.html . Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja:
ScienceSoft Oy
Akif Ali, toimitusjohtaja
Puhelin: 050 388 3000
Sähköposti: akif.ali (at) scnsoft.fi

Valkovenäläinen ScienceSoft tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita. Se työllistää noin 250 ihmistä ja on alansa markkinajohtajia Valko-Venäjällä. Vuonna 1989 perustettu yritys tarjoaa muun muassa ulkoistettua tuotekehitystä, räätälöityä sovelluskehitystä ja ohjelmistojen testausta ja tukea. Uusin aluevaltaus on mobiilikehittäminen. ScienceSoft on kehittänyt muun muassa lukuisia liiketoimintasovelluksia Applen iOS-laitteisiin. ScienceSoftin asiakkaina on yli sata yhtiötä ympäri maailmaa, pienistä yrityksistä monikansallisiin Fortune 500 -yrityksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs